2009-08-26

Corporate bullshit

Några finsmakare har möjligen, men troligen inte, märkt en ytterst marginell minskning av det kvalitativa och kvantitativa utbudet den gångna tiden på bloggen som ni just nu genomläser. Den vi lite underfundigt kallar för så där lagom kul, eller hur.

Detta hänger samman med förberedelserna inför ett viktigt möte mellan NBS, CEO och CFO, ett möte som med mer än en viss framgång avhölls under gårdagen.

Även om jag som ni vet vill bibehålla en hög grad av integritet kring min verkliga person kan jag väl erkänna att jag innehar en av titlarna ovan. Rösta gärna här till höger vilket ni tror jag är.

Nåväl. Gårdagens möte föregicks av ett relativt stort antal sena nätter och helger med förberedelser och som tack för detta utomordentligt goda arbete fick jag som en slags gratifikation ett icke fullt överskådligt antal helger och nätter till att tillbringa med diverse spännande powerpointpresentationer, business cases och very heavy beslutfattande.

Jag beder därför ödmjukast finsmakarna att ha ett visst tålamod för att Wiktigpettern William Wistman prioriterar galenskaperna i den korporata världen före den fiktiva, vilket även en tid framåt kan påverka som sagt både kvalitativt och kvantitativt det annars så succefulla material som lämnar undertecknads tangentbord.

I andra änden lovar jag att med full kraft drämma till med sjujävla roliga postningar. Eller med andra ord kommer jag att under arbetets gång småfisa en del.

Glöm inte att röstgissa
...

2 kommentarer: