2009-08-22

Jag tänkte starta en studiecirkel om hur man som småbarnförälder ska få liv i sexlivet igen. Få liv i sexlivet...he.he. Få liv i underlivet. Allt liv i underlivet är överdrivet. Intresserade att få fler förvrängda ord gå in till freddan, han har Brobyggarspecial.

Var var jag? Jo studiecirkeln jag ska starta som ska hjälpa småbarnföräldrar till ett värdigt sexliv. Kursen ska heta Palla Pilla, och... ja det var väl det som var poängen där.

Jag skulle kunna vika ut texten lite mer kring ämnet, men jag har aldrig varit så mycket för det där med att säga saker i allt för många ord. En del böcker jag läser kan jag blir galen på, när författaren ska berätta hur varenda liten kotte ser ut innan man förs framåt i handlingen. Jag skriver inte så mycket beskrivande, och har svårt att måla upp en bild med ord. Jag tror det har att göra med att min hjärna inte kan skapa särskilt tydliga bilder. Jag kan för fan inte ens se någonting i färg där inne. Däremot kan jag föra timslånga dialoger i hundratals versioner i dagdrömmar.

Nej jag har aldrig varit så mycket för att formulera bilder. Men så blev jag ju heller inte författare, eller hur. Men drömma kan man väl få en gång då och då. Jag drömmer om att dom ringer på dörren och kör in mig till nån filminspelning där jag har en viktig roll och sen blir jag världskändis och alla tycker om mig, och speciellt mina barn som älskar sin pappa och ser alla mina filmer minst tusen gånger och Vivecka och jag vi pallar pilla flera gånger i veckan och Samuel fucking Fröler är avundsjuk på mig varje dag i veckan och mina vänner mailar och frågar om dom inte kan få komma över på kaffe och Vivecka har bakat bullar, och dom där goda chokladbröden som ungarna gillar och sen är det jag som köper Ingmar Bergmans hus på Fårö för trettio millioner pix och alla som vill får komma och bo över och spela tennis och lyssna på Winnerbäck och pappa kommer och drar fräckisar för det kan han bättre än alla andra och alla kompisar och wannabe som hänger around lyssnar på honom och på min mamma som sitter på en gunghäst och berättar om en underbar busschaufför som har en son i samma ålder som mig och som gick i samma skola och kanske känner jag honom men han har bytt namn och är med i en förening som läser upp dikter från ungdomen som avskräckande exempel.

Förstår ni hur tufft det är att drömma en sån dröm utan bilder. Hela denna dröm drömmer jag i dialogform. Och dagdrömmer. Ber du mig beskriva hur Samuel Fröler ser ut går jag bet, men jag kan rätt noga berätta vad vi snackat om.

Denna blogomgången skriver jag för att jag vill och funderar mindre över om ni är särskilt många som läser. Gläds givetvis att någon intresserar sig, men volymen är jag inte så kräsen med. Men en sak som jag är så jävla tuff för är att jag liksom går hem hos brudarna. I am hot, and getting warmer all the time. Kolla själv. Om vi bortser från Fredrik, vilket vore kriminellt i alla andra sammanhang än detta, så e de bara chicks. Brudar. Flickor. Så e de bara kvinnor som har abonerat på mig. Kolla själva:

Ladywriter Anna Fredrika Chrissan Mrs Li Sus Suzan Ting FavoAnna Mona


Så är det. Och fastän det är rätt coolt, oroar det mig också så där i maggropen. Jag erkänner att jag inte har haft någon riktig kill-vän sedan jag gick på gymnasiet. En kille som jag har förtroende för, som jag kan berätta allt för, som förstår mig. Skrämmer jag dom, eller är jag för mesig. Inte en enda aning...

Ni killar som valt att inte abonera på mig. Kan inte ni berätta vad det är?

Och hur fan stavar man till abonera?
...

14 kommentarer:

 1. Abonnera tror jag, men jag har ingen aning.
  Kul inlägg, girlfriend!

  SvaraRadera
 2. Det stavas abonnera.

  O gällande oss läsare så tror jag att det är fler tjejer än killar som läser blogg överhuvudtaget.

  SvaraRadera
 3. Och jag har mest haft killkompisar.
  Men hey.
  En vän är en vän.
  Även en bloggvän. ;O)

  SvaraRadera
 4. Hahahaha, så skrev du ut mig som Fredrika din lilla djävul :)
  Ett fantastiskt inlägg!
  Jag kan gärna vara din riktiga kill-vän, hade vi bara bott närmare varandra så hade jag varit och hälsat på hos dig hela dagarna :)
  Kram och lite pill :)

  SvaraRadera
 5. "aldrig varit så mycket för att formulera bilder."
  Jag fick en rätt bra bild av denna beskrivning!

  Och Suzan har rätt, det är fler tjejer som bloggar/läser bloggar, helt klart.

  Men. Jag går gärna med i klubben. Jag vill väldigt gärna ha tillbaka mitt "värdiga sexliv"

  Häpp.

  SvaraRadera
 6. ..och tack för dagens skratt!

  SvaraRadera
 7. Jag har en blogglista istället.
  Smidigt. Prempar inte på bloggar.

  SvaraRadera
 8. Abonnera stavas det... japp... så är det...

  SvaraRadera
 9. Suveränt Markus, du drog ditt strå till stacken för att öka antalet män här.

  Men du minskade visst inte andelen abonnenter jag potentionellt kan försöka få ett ligg med ;-)

  SvaraRadera
 10. Jag har bilden fullständigt klar för mig. Fårö, gunghästen, din pappas hjärtliga skratt när han har dragit en fräckis, bullarna och chokladbröna....

  Och nu till en viktig men tråkig nyhet för er med små, små barn. Passa på att ha sex nu,pille palla av bara helvete, när dom små sover på kvällarna för;
  SEDAN, när dom är tonåringar GÅR DOM ALDRIG OCH LÄGGER SIG och tar hem 1800 kompisar som hänger och sover över och man vill ju inte säga nej för då går dom ut på stan och lär sig och knarka...

  SvaraRadera
 11. Jag småskrattar för mig själv MonasUniversum och Mrs Li. Ni ser bilder som jag inte ser men som jag drömt i dialogform.

  Och jag tror vi bestämmer här och nu att Mrs Li kommer vara inspiratorisk gästtalare på vårt första möte i studiecirkeln.

  Lady writer: Tack girlfriend
  Suzan: Stämmer nog. And I Like.
  Ting: En vän är en vän. Just så.
  Fredrik: Jag är ganska säker på att vi kunde blivit riktigt, riktigt goda vänner om vi hade tillbringat mer tid tillsammans. Nu är vi ju "bara" goda vänner.

  MonasUniversum: Jag går vidare med studiecirkeltanken och skriver upp dig på intresselistan. Du får givetvis hålla i delkursen "Farorna med uppblåsbar sex"

  SvaraRadera
 12. Och just det. Die Quelle, du får givetvis vara med i gänget. Fast du inte prempar. Och är kille...

  SvaraRadera
 13. Jag har redan tio kursanföranden planerade. I workshop form. Rollspel och värderingsövningar mognar fram under morgondagen.

  SvaraRadera
 14. Nu börjar något stort forma sig här!
  Och då talar jag inte nödvändigtvis om "the lovestick"...

  SvaraRadera