2009-09-25

Mark from Greenacre - a part of our friendship

Riktig vänskap är något av det bästa som finns. För att uppnå vänskap tror jag det behövs ömsesidigt tycke/kärlek, gemensamma upplevelser och tid. Massor av tid.

Jag trodde tidigare att det också krävdes närhet. Nu vet jag att det inte behövs. En av topp fem på familjen Wistmans vänskapslista finns Cameron och Anna, boende i Sidney. Vi träffas nu för tiden någon gång i månaden på Skype; dom ofta sippande på ett glas vin från kvällsmaten och vi drickande på morgonens första kaffe. Barnen visar upp någon teckning dom ritat eller som just nu mellanrummet efter sist tappad tand.

Allt detta behövdes som introduktion till klippet jag nu delar med mig av. Det är från en Australiensisk radiostation där Mark från Greenacre (en håla ute på landet) ringer in och vill vinna motorcykeln i stationens pågående tävling.

Detta klipp är ett sånt där varmt exempel på gemensam upplevelse vi haft med Cameron och Anna. Vi hörde klippet tillsammans för många år sedan. Och nästan varje gång vi talar med dem hamnar vi på ett eller annat sätt tillbaks till Mark eller till AC/DC...

Mark from Greenacre - A part of our friendhip

Och nu bloggvänner. Nu delar jag med mig av det till er...

.


...

4 kommentarer:

 1. AD/CD hur svårt kan det va?
  Hörde ni det där klippet live?
  Jag har skype...skype me man:)

  SvaraRadera
 2. Nej, Cam hörde det live om jag minns rätt. Vi hörde en inspelning dom hade.

  SvaraRadera
 3. Det är viktigt med vänner, det har du rätt i. Man kan bli vän via bloggar och mail också, precis som Egoinas mamma och jag blivit:)

  Sv: Klart att fru Wistman ska ha ett plattjärn. De är ovärderliga!=)

  SvaraRadera
 4. Kan han verkligen inte stava AC/DC? Ska en kille som han verkligen ha en motorcykel överhuvudtaget?

  SvaraRadera