2009-10-18

Always a surprise to see the Always commercial


Bild: Faksimil från Svensk Damtidning,
Femina eller nån annan bloody Damtidning

På mina toalettbesök i mitt eget hem hamnar jag ibland med så kallade damtidningar framför mig. I dessa hittar jag en del artiklar som gör att jag lär mig mer om er kvinnor. Tack Femina och ni andra, det ger mig några promille till på min evigt långa resa till full förståelse.

Idag var det dock en annons som jag behöver få förklarad av mina kvinnliga läsare. Alltså, jag tror jag har förstått det fantastiska med vingar på bindor. Jag är till och med starkt positiv till de höga utvecklings-och marknadsföringskostnader Always lägger ner för att ständigt ligga först med att skapa de aeordynamiskt bästa formerna på dessa vingar.


Jag köper också det intelligenta att i reklamsyfte byta ut färgen och konsistensen i annonsen. Jag känner till att vi i verkligheten innehållsmässigt snackar någonting på skalan rött till rost. Och konsistensmässigt, ja där kan det väl enligt den kunskap jag innehar skifta rätt kraftigt vad som landar i bindan.


Men tjejer, ni måste nog hjälpa mig här. Always har ritat dit någon slags flipperspelskulor som jag värderar kommer ut någonstans ungefärligt där själva slidöppningen finns eller möjligen från blygdläpparna, och sen rullar dom nedåt, studsar helt vinkelkorrekt enligt de geometriska lagarna ner mot analöppningen.


Det är sen lite oklart av bilden om dom runda föremålen fortsätter ut ur bindan och hamnar i trosan (här förutsätter jag att brukaren använder trosor, vilket väl är troligt då det väl är trosorna som håller bindan på plats? Rätta mig om jag har fel) eller om kulorna sugs in genom ringmuskulaturen in i rumpan.

Ja, tjejer kan ni hjälpa mig? Har ni någon egen erfarenhet av sådana här flipperspelskulliknande föremål i er binda eller har Always reklam helt flippat ur?

...

10 kommentarer:

 1. Det måste vara såna däringa geisha-kulor?

  SvaraRadera
 2. Alltså.

  För det första är det en man som har hittat på reklamen. Bara måste vara så.

  Och under tiden han gjorde det så satt han och rökte olagligheter. Bara måste vara så.

  Och är det inte i den däringa reklamen som man tjatar om HAPPY PERIOD?!

  Jävla idioter.

  SvaraRadera
 3. Skyddar det mot spermier kanske?
  Sånt är ju lite flipprigt.
  Att ta fram kondom.
  Bättre att ha rejält skydd i form av binda.
  Right?

  SvaraRadera
 4. Mona har sagt allt som behöver sägas i det här ärendet.

  SvaraRadera
 5. Tss. Du är bara sur för att vi kvinnor också börjat spela så kallad fick-pingis. Fast vi byter förstås ut två bokstäver i spelnamnet.

  SvaraRadera
 6. Ketchupmamman: hahaha. Lite samma svar som Fredrik...

  Fredrik: hahaha. Lite samma svar som Ketchupmamman...

  MonasUniversum: Just det "Have a happy period.Always". Fast jag är inte så säker på att dom är idioter. Reklamen är ju så fräsch och positiv att jag börjar bli sugen både på att köpa produkten och få mens då och då.

  Kattis: Inte ens i min vildaste fantasi har jag tänkt mig mina spermier i form av flipperkulor. Eller att ta fram en kondom.

  Gun: Mona är en klok kvinna.

  SvaraRadera
 7. Men. Det måste var små obefruktade ägg som trillar ut. Eller?

  Happy period. In your ass Always.

  SvaraRadera
 8. Det är så klart obefruktade ägg! Som studsar ner i rumpan. Bra att du klargjorde detta Mrs Li.

  SvaraRadera
 9. Det är ju menskuuuuulor, har inte alla kvinnor såna?

  SvaraRadera
 10. Ännu en mycket trolig förklaring Suzan. Tack

  SvaraRadera