2009-10-07

Ett megastort problem i A4-format

Man kan väl säga att jag har ett megastort mansrelaterat problem. En tickande bomb. En framtida hyperpinsam situation, som kan får ödesdigra konsekvenser. För mig och för dom andra i min familj. På grund av mitt slarv med mansrelaterade kroppsdelar. Låt mig berätta.

Ni vet den där bilden på en mansrelaterad kroppsdel som jag publicerade för några dagar sedan. Den där mansrelaterade kroppsdelen med en tatuerad fot på.

Jag skapade den där bilden genom att hitta en bild på en mansrelaterad kroppsdel på nätet. Denna lade jag in i Power Point och förstorade upp den till A4-format. Sen skrev jag ut den och ritade dit en fot. Så fotograferade jag resultatet och sände det hela till bloggen. Självklart var jag mycket noga med att radera fotografiet efteråt. Vad trodde ni?

Men... just det mina vänner, men, var i helvete blev A4-pappret med en megastor mansrelaterad kroppsdel av?

Borta! Uppslukat! Väck från jordens yta! Jag har letat överallt. Kan inte hitta skiten. Har frågat fru Wistman. Hade lite svårt att förklara hela konceptet kan jag lova. Hon hade ingen aning. Hon påstod att hon inte hade sett en megastor mansrelaterad kroppsdel på många herrans år. Jag har letat igenom hela huset, bland alla mina papper, under datorbordet, men nix. Borta! Väck! Gone with the wind!

...

Ja, Lill-Ville, vill du vara vänlig att ta upp din hemläxa och läsa högt för klassen. Oj då, det föll visst ut ett papper här. Jaha det finns något på baksidan här ja. Oj då en megastor mansrelaterad kroppsdel med en tatuerad fot! Jaha, min lille vän. Det var väldigt fint ritat, det var det. Men Lill-Ville, jag tror vi måste prata med din mamma och pappa om detta...

...


Katastrof. Hur fans dum får man vara...

...

6 kommentarer:

 1. Du lär ju inte bli överraskad när skolan hör av sig...men du bör spela överraskad :)

  SvaraRadera
 2. Har du kukat ur igen...?
  Poor WW...

  SvaraRadera
 3. Varför tror jag att jag känner dig? :-)

  Jag mår lite för mycket skit nu för att läsa hela jävla bloggen, men är rätt frestad.

  Skön blogg, skön stil. Vem är du?

  SvaraRadera
 4. Titta under fruns kudde!!! Jag menar, om hon inte har sätt sånt på länge så är det klart hon som är boven! ;D

  SvaraRadera
 5. Fredrik: Precis.

  Britt: Jag får ta fram hela mitt skådespelarregister

  Kattis: he,he.

  RANA: Jag hoppas du snabbt mår bättre. Jag tror man ska läsa min blogg i små portioner. Det kan lätt bli för mycket av mig, tror jag. Tack för att du skriver att du gillar min stil. Vem jag är här på bloggen lär du komma fram till om du läser. I verkliga livet är jag bara en vanlig ointressant tråkmåns.

  Egoinas mamma: Jag kollade under täcket. Hittade en manlig kroppsdelsliknande apparat som både väsnade och burrade, lite likt en telefon. Men det gick inte att ringa på den. Och tyvärr ingen teckning.

  SvaraRadera