2009-10-08

Just nu kan ni se mig på TV


Många av er är nyfikna på vem jag egentligen är ute i verkligheten, medan jag hållt väldigt hårt på min anonymitet. Men nu kan jag avslöja att jag är en av deltagarna i Mammas pojkar.

Jag har funderat fram och tillbaks om jag ska avslöja exakt vem av dom jag är eller om ni bara genom att se programmet ska komma fram till det. Men när jag såg första avsnittet här idag märkte jag att det är så tydligt vem som är jag, så jag avslöjar det.
Och ni som såg programmet har nog också gissat. Ja, det är jag som är Gerd, Christians mamma.
...

15 kommentarer:

 1. Hej om du är Christians mamma har jag svårt att tro på. Men jag vill ge en kommentar i alla fall. Verkar var en juste kille Christian. Hoppas att han fick tag i en söt och trevlig tjej. Han valde väl inte stripparen?

  SvaraRadera
 2. Anonym: Tyvärr kan jag inte avslöja det för då bryter jag kontraktet med TV4.

  SvaraRadera
 3. Hmm. Det stämmer inte med din profil. Jag tror inte att Gerd Christians mamma bloggar alls. Hon verkar inte vara den typen av mamma som gör det. Jag har gått igenom dina inlägg och det är skrivit av en man. Ha ha du är en bluff. Påstår att du är Christians mamma. Du säger ju att du håller så hårt på anonymiteten. Varför avslöjar du dig som någon annan person?

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha. Vilken skitblogg!Att folk vill följa dina blogg? Jag lägger ned!

  SvaraRadera
 5. Jag klarar inte pressen längre. Jag erkänner. Jag är inte Gerd, Christians mamma. Jag är en man. En man som så innerligt önskar jag var Gerd, Christians mamma. Förlåt att jag ljög.

  Du har full rätt i att kalla detta för en skitblogg. Och du har rätt. Folk vill inte följa min blogg. Jag lägger ned!

  SvaraRadera
 6. Nu menar jag inget personligt om du tror det. Jag känner ju inte dig. Du är säkert en underbar person. Jag bara googlade på Mammas pojkar och fick upp dig. Frågan är varför du vill vara Gerd?

  Ett tips för en bättre blogg. Gör som Kenza och Blondinbella. Skriv om när du shoppar! Då får du många läsare. Garanterat! Jag själv är ingen bloggare. Men varför ödsla tid på ingenting?

  Hoppas att du inte tog åt dig...

  SvaraRadera
 7. Anonym: Ingen fara. Jag skojar bara.

  SvaraRadera
 8. Hahahahahaha!! Roliga kommentarer du fått! Ursäkta att jag skrattar, det kanske inte är så kul, men ditt svar är jäkligt roligt!:D Du skulle bara våga lägga ner! Din blogg är bara lite svår att förstå när man är lite korkad:)

  SvaraRadera
 9. Gun: Du är faktiskt lite taskig mot anonym här. Det är en person som kommer in av en händelse här på bloggen och helt förståligt tror att jag är ett psyko. Vilket ju inte är så långt borta från sanningen heller.

  Men jag tyckte det var väldigt gulligt att anonym blev orolig att jag blev ledsen.

  SvaraRadera
 10. Hahaha!
  Vilken fantastiskt rolig kommentarskedja!
  Vad sött!

  SvaraRadera
 11. Ja, i och för sig. Du är ju nästan lite psyko som kallar dig Gerd ;)

  Förlåt anonym=)

  SvaraRadera
 12. Kul att folk tycker om kommentarerna! Jag blev oskyldigt inkastad in i denna blogg! Jag trodde inte för ett ögonblick på William. Men det verkar var en störtskön person. Lycka till med denna skitblogg! Nu måste jag ju följa bloggen bara för det.

  Okej, jag ska avslöja mig. Jag heter Kung Carl Gustav Bernadotte och är kung av Sverige. Jag hade inget att göra för drottningen tillika min fru är bortrest. Jag burkar läsa lite bloggar när jag har tråkigt. Det gör jag när jag har paus. Ja det är sant. Även en kung har paus i denna 24 timmars arbete. Jag får ingen övertidsersättning alls. Jag får skatta hälften. Lite tråkigt, men så är det. Nä nu ringer min fru. Bäst att stänga av datorn. Va tusan sitter avstängningsknappen någonstans? Jag lånar hovets dator.

  Sluta upp med dessa dumheter. Gör något åt era liv. Jag förstår mig inte på ungdomar nu för tiden. En annan får arbeta på sin fritid. Imorgon ska jag till St Tropez och dricka champagne. Salut!

  Med vänliga hälsningar, Kungen

  SvaraRadera
 13. Hahahaha!! Vad roligt att Kungen har hittat till din "skitblogg"=D

  SvaraRadera
 14. Anonym: Hahaha! Och väldigt bra att du kom ut med din verkliga identitet.

  SvaraRadera