2009-10-09

Övertäckning motverkar brandfara


Som otillfredsställd småbarnsförälder händer det att jag sitter där i bilen på vägen hem och fantiserar till det om nån ung bisexuell brotterska och hennes bästa väninna, sjuksyster Emma, som båda har frågat och fått lov av fru Wistman att visa mig hur det går till när man är tre i sängen. Fru Wistman hade gärna fått vara med för min skull, men vem skulle då passa barnen.

Just det. Så där kan det då föregå inne i mitt huvud där i bilen på vägen hem. För er som varit med ett tag vet ju att jag bara kan fantisera i dialogform och inte i bilder, vilket så klart gör det hela lite mindre spännande, men å andra sidan behövs det inte så jävla mycket för att jag ska gå igång.

Ja, så där i bilen sitter jag då och upptäcker att jag måste tanka bilen. Kör elegant in på den lokala Statoilmacken, och kliver ur bilen med rätt mycket eld i byxan. Klart man blir rädd när man då läser skylten "förbud mot tomgångskörning, tobaksrökning och öppen eld".

Sen kommer jag fram till att det bara är farligt med öppen eld. Det jag har i byxan är en sedan länge inlåst låga, så det är fan inte någon större fara för antändning.

Aj. Det där sista lät nog lite väl bittert. Får nog sudda imorrn. Hoppas inte fru Wistman läser, och inte heller Emma och brotterskan.

...

3 kommentarer:

 1. Ja. Du får nog sudda imorgon. Innan fru Wistman vaknar=)

  SvaraRadera
 2. Äh.
  Hon fantiserar ju också.
  Alla kvinnor gör det.
  Eller ja.
  Alla och alla...Inte Sus då.
  Men alla andra.

  SvaraRadera
 3. Hahahahahahahaha....
  Män och sex, hur oftar är det nu ni tänker på sex per timma.. =) Frun får väl hjälpa dig att släcka lågan.
  Nu är det ju så här att alla kvinnor fantiserar inte, nu menar jag inte att fantasi inte finns, jag menar att jag går inte och fantiserar och gör upp luft bubblor och sen så händer det inte. Utan fantisera i stunden, det kan jag göra och jag har inga speciella drömmar om att si och så skulle jag vilja göra i sänghalmen, jag lever mer för stunden och det som är då och fantiserar på och lever ut mina fantasier om så skulle vara.
  Kram

  SvaraRadera