2009-10-11

Spännande resväg

Har ni några spännande upplevelser på väg till eller från jobbet? Själv har jag rätt ofta lågflygande planer/lågplanande flyg utanför vindrutan. Om man drar ner fönstret dånar det jävligt coolt. Här är det ett SAS-plan som ska landa.

...

6 kommentarer:

 1. Jag har råkat ut för extremt sura busschaufförer på väg till jobbet ett par gånger. Jag har ett mycket spännande liv:)

  SvaraRadera
 2. Just nu har jag 40 mil till jobbet...men det händer fan inget spännande ändå...

  SvaraRadera
 3. Gun: Dom brukar vara sura på mig när jag åker buss. det är så sällan så jag får alltid fråga åt vilket kort jag ska trycka ner kortet och annat nybörjaraktigt. Då mummlar dom bara nåt osammanhängande och börjar köra.

  Fredrik: Ja din pendling är man inte avundsjuk på inte.

  SvaraRadera
 4. Jag åker buss och det händer ju en del...nu kom jag på 2 saker jag kan blogga om när det gäller mina bussresor till jobbet. Ibland kör jag bil och då har det hänt att jag fått motorstopp och polisen fått bogsera mig...men oftast händer det inte mycket på väg till jobbet och tur är väl det.

  SvaraRadera
 5. Kanske inte till jobbet men det sprang ett par tre älgar gata upp och gata ner här för ett litet tag sen. Det var spännande vill jag lova...
  Annars samma gamla gatsten att glo på och samma brevlådor. ;)

  SvaraRadera
 6. Britt: Ja bussgrejen som du skriver om på din blogg var ju lite läskig...Kommer du skriva om polisbogseringen också, det låter intressant. Här nere i söder gör inte polisen sånt...

  Gafflan: Det är ståtliga djur. Och rangliga. I vår familj skjuter man dom. Inte jag dock. Men jag äter gärna.

  SvaraRadera