2009-11-13

Bland byfånar och snuskgubbar

Varför, varför, varför får inte jag intervjua kändisar i SVT?

Har jag förresten berättat att en tjej som gör casting för Halvåtta hos mig (matlagningsprogram där fyra amatörkockar turas om att bjuda varandra på mat i hemmet) kontaktat mig. Bakgrunden till det är att jag har ett rätt stort nätverk av svenskar som bor eller arbetar i Danmark. Hon ringde därför till mig och ville ha hjälp att hitta matlagningsintresserade svenskar som bor i Köpenhamn. Jag försökte då sälja mig själv, men hon visste att jag bor på fel sida sundet. Jag erbjöd henne att hyra en lägenhet i Köpenhamn, eller skaffa en älskarinna i dronningen by och laga maten där, men hon ville ändå inte. Hon skrev i alla fall upp mig på en lista över möjliga kandidater till programmet Byfånar i Malmö.

I övrigt har jag jobbat enormt mycket den sista tiden. Äckligt mycket. Groteskt mycket. Och ska göra det i alla fall ända fram till januari. Visste ni att sexlusten på grund av stress kraftigt kan minska även hos gamla snuskgubbar som myself? Just nu tänker jag inte på sex mer än typ två gånger i timmen. Helt sjukt lite.

Sitter här, snörvlar, skriver, dricker whiskey och äter upp ungarnas godispåsar. Och hej, hej, hej. Innan ni klagar, tänk på hur bra det är för deras tänder.


...

2 kommentarer:

  1. ååhh gott med godis!!
    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Det förklarar frånvaron av sex i dina inlägg den sista tiden!;)

    SvaraRadera