2009-11-20

Familjen Witsmans Kyåtoprotokoll strandar

Jag har funderat ut en rätt smart plan för att det ska blir mer sex.

Fru Witsman har alltid haft intresse av det där med ekologi och grönt och miljöriktigt.

Så nu tänkte jag berätta för henne att jag börjar oroa mig för risken att det kan börja produceras miljöfarligt långt från hemmet, om det inte blir tillräckligt mycket närproducerad sex.

Jag tror nog fru Wistman håller med om att närproducerat är det enda riktiga, men vi kommer nog inte nå enighet om att vi bör få vårt dagliga bröd. Där strandar nog vårt Kyåtoavtal.
...

5 kommentarer:

 1. Det borde väl heta Kåtoavtalet (haha)

  SvaraRadera
 2. Om du kommer med såna påståenden tror jag det finns risk för att fru Witsman omvärderar sina miljövänliga ideal och inser att även hon har rätt att bryta Kyåtoavtalet vid vissa krissituationer.
  En sån krissituation skulle kunna vara att Kyåtoavtalet visar sig innehålla orimliga krav och avskräckande tjat, istället för kärleksfull uppmuntran till användande av närproducerat ;)

  SvaraRadera
 3. Gun: Jag hänger med dig hela vägen i ditt resonemang. Jag är bara så rädd att this is it...

  SvaraRadera
 4. Jobbigt, men alla har ju såna perioder. Det är inte kul, jag vet. Det enda jag vet är att för oss har det vänt så småningom, det har gått upp och ner i snart 28 år... Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Gun: Dom flesta småbarnsföräldrar jag känner har obalans på detta område. Jag håller med dig, det går upp och ner. Och vi har ju en 40 år till på oss. De e lugnt.

  SvaraRadera