2009-11-14

Ingen boarding den gången...

Min syster SMS:ade i förmiddags att hon var på väg ner söderut. Hon skrev att hennes son skulle spela ishockeymatch i Rosengårds ishall. Efter att ha lämnat Lill-Ville till barnkalas åkte därför jag och Lill-Vivan för att se på matchen. Jag gick fram min syster på läktaren och gav henne en kram då tjejen som stod brevid tog till orda:

-Hej William. Det var länge sedan!

Jag det var det ju, fick jag erkänna. För kvinnan som stod där var Susanne, som jag gick i högstadiet med för typ 25 år sedan och därefter inte träffat. Helt otroligt. Det visade sig att min syster och hon umgås som hockeyföräldrar.

Hoppas Susanne inte berättar för min syster den pinsamma historien om hur hon och jag tillsammans försökte lära oss allt om det motsatta könet. Vi pratar praktisk träning här alltså. Men jag lovar att jag ska berätta för er någon gång när jag är på humör. Det var nämligen en rätt speciell upplevelse. Hon var den näst första som jag fick ta på och den förste som fick ta på mig.

Med hockeytermer skulle man kanske kunna säga att hon var andrafittan (andrafemman) och var den förste som fick holding the stick. Mer om det nån annan gång.
...

4 kommentarer:

 1. hahah holding the STICK?? =)

  SvaraRadera
 2. Hahaha, du är ju för fan inte klok:)

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Din syster läser inte din bogg va?

  SvaraRadera
 4. Suzan: ;)

  Fredrik: Du e för go, och precis lika sjuk...

  Gun: Nix. Ingen i min verkliga verklighet känner till min blogg. Väl?

  -Alla ni släktingar och andra IRL närstående, håll er borta från min blogg, annars kommer jag att locka lössen av tusen kameler att hemsöka er hårbotten.

  SvaraRadera