2009-11-27

Sexinvitation á la Witsman

Jag är ensam hemma med ungarna. Fru Witsman är på julfest med jobbet. Hon kommer först hem kl 03.00. Eller nåt sånt. Klart är att hon kommer dansa massor. Och jag har förstått att många av er äckelgubbar där ute trycker in benet mellan damens ben när ni dansar. Så ni liksom gnider er mot det gottaste. Fy vad grisiga ni är. Och så orättvist mot oss som hänger i baren. Men alltså inte ikväll. Nej ikväll sitter jag här...

Nån som vill komma hem hit?

Helst ska du vara kvinna, men fallenhet för charmiga blonda män. Och så ska du vara rätt sugen på mys. Och kunna hålla dig rätt tyst när det är action så att inte barnen vaknar. Och sen ska du vara väldigt duktig på att övertala. För innan du kommer måste du ringa fru Witsman och övertala henne att det är en bra sak att du kommer över. Ni skulle ju kunna lägga upp nån logisk koppling mellan hennes danspartneräckelgubbars gnidande mot hennes sköte och att det inte vore mer än rätt att jag också får gnida sköte. Eller, jag vet inte. Det är kanske bättre att vi bara skriver mail till varandra istället.
...

3 kommentarer:

  1. Det finns väl ingen som vill ha en gnidande desperat äckelgubbe, nej fy fan! Stackars fru Witsman om hon råkar ut för det..

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående talare.. Ven sjutton vill ha en desperat man gnidandes mot sig och sitt sköte... hua mig

    SvaraRadera