2009-12-05

Positiva livstecken och en gås

En sked, ett magnetiskt schackspel, en sydsvenskan, ett kontrollmärke till registreringsplåten på en av bilarna, en tom påse V6, ett glas vin, instruktionen till Lega Power Miners, en plastkamel, ett Ben-10 kort, en plastpåse med ett kolapapper, ett smyckesskrin format som ett hjärta, en dator med tillbehör och så jag. Lilla vackra jag.

Jag har blivit inbjuden till min favoritskådespelares födelsedag. Men kan inte komma. Min fru träffade Johnny Logan idag. Barnen såg Aliens VS Monsters. En helt vanlig lördag. Vi skulle åka och bada men en av ungarna vägrade, och jag orkade inte ta fighten.

Det har varit rätt torrt här, och så där lagom kul. Jag har fått nya uppdrag på jobbet och tycker det är suveränt roligt. Men de sista veckorna har jag avslutat de flesta dagar med mer än 50 olästa mail och en fylld "att göra"- lista. Jag blir kanske tvungen att arbeta så här mycket två-tre månader till, men sen kommer det bli normalt igen.

Det har dock varit lite utmaningar privat, ingenting jag vill prata om, och tyvärr är jag inte igenom utmaningen än. Men snart så. För jag är fan specialist på problemlösning. Ge mig en situation, vilken som helst, så kommer jag styra oss igenom den effektivt.

En av mina bästa vänner, Polis-Palle ,ringde härom dagen och berättade att biljetterna skulle släppas till Peter Lemarcs turne nästa år. Jag gav Polis-Palle med fru biljetter till Peters senaste koncert som bröllopsgåva för några år sedan. Innan dom hade släppts. Och fick sen inte biljetter när dom släpptes. Som tur var blev det extrakoncerter som jag fick biljetter till. Och nu ska vi kolla på honom igen tillsammans. För Polis-Palle fixade plåtar till oss alla.

Jag minns lite vagt att jag hade en period när jag gillade gäss väldigt mycket. Hittade denna söta bild som väl sparades under den eran.


...

7 kommentarer:

 1. Jag börjar fan tro att du känner Jonas.

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte köpa biljetter till dig i julklap, det var ju en djävla tur att jag sket i det;)

  SvaraRadera
 3. Mona: Gardell? Nix
  Fredrik: Vad glad jag blir, för det är ju tanken som räknas. Du kan nu därför se det som att du redan köpt klapp till mig i år.

  SvaraRadera
 4. Jag ska till min favvoskådis på kalas idag.

  SvaraRadera
 5. Jag träffade förresten Jonny Logan i onsdags också.

  SvaraRadera
 6. Nä det tror jag inte på. Att du träffade din favoskådis tror jag, men nä. inte träffade du Logan?

  SvaraRadera