2010-01-10

I am your personal plummer, mam

Tigerlilja skriver: "när jag ser en bisarr bilskylt tänker jag ‘den här hade William gillat’."

Jag erkänner väl att det blivit några registreringsskyltar här på bloggen. Och det är fler än Tigerlilja som kommenterat att ni tänker på mig när ni ser registreringsskyltar. Om ni mot förmodan har missat min registreringsskyltsfetisch kan ni tycka på etiketten "William registrerar" nedan så får ni upp dem alla.

Och visst är jag glad att ni tänker på mig när ni ser obskyra bilskyltar. Men jag hade väl kanske hellre velat att ni tänkte på mig när ni sitter där med glasartad blick och suktar efter en rigtig karl! En muskelstinn hantverkar-man i blå uniform som gärna sitter ner och lyssnar på vilka problem det nu kan vara ni rara hemmafruar har.

Men bisarra bilskyltskopplingen är också okej.
För all del...

...

7 kommentarer:

 1. Sorry, hantverkare har jag träffat för många för att sukta. Dom kommer för sent eller inte alls (nej men oj, hur tänkte du nu William, så menade jag inte) - men nån som fattar bilskyltar, det behövs ofta...

  SvaraRadera
 2. Håller nog med tigerlilja där. Men någon som tar bort spindlar innan de kommer in till mig, som ser att soppåsen ska ut innan den svämmar över och som städar badrummet så där lite lagom randomcrazy! Bring them to me!

  SvaraRadera
 3. Tack tjejer! Nu känner jag mig upplyft och registrerad!

  SvaraRadera
 4. Idag såg jag och Mumannen en bil med KNU på. Det första vi båda tänkte på var dig..! ;D

  SvaraRadera
 5. Gun: Se där. Och mumannen, läser han också, eller han får höra från dig?

  SvaraRadera
 6. Det är jag som tvingar honom att läsa ibland. Han brukar skratta när jag visar honom, men orkar inte riktigt engagera sig i bloggvärlden. Han fattar inte vad han går miste om..:D

  SvaraRadera
 7. Du är rolig du! :D Och jag håller med Gun -de som inte läser missar något riktigt bra.

  SvaraRadera