2010-01-07

Öppet brev till EM (detta är inte ett sportinlägg)

Jo det var ju ett roligt experiment. Och självklart kommer jag skriva något om var och av er som kommenterat och länkat. Nu lite smörförsök...

Öppet bloggsvar till Egoinas mammas kommentar:

Hoppas verkligen att du skojar,
att du inte menar att jag skall
länka när folk ber om det.

Som du vet är jag en av dina fasta läsare och jag tycker att din blogg är toppen Det är en blogg som får fler och fler läsare för varje dag. Enligt Bloggportalen är du just nu en av de 100 största privata bloggarna. Suveränt.

Nej, jag tycker inte du ska länka bara för att folk ber om det. De allra flesta som ber om länkar är ju bloggare som du inte har och inte heller har någon tanke om att få en relation till.

Men jag är ju lite nyfiken på varför du är så noga med att påtala detta för dina läsare. Detta var andra gången jag läste ett inlägg hos dig där du beskriver din principfasthet med att ignorera allas tiggeri.

På samma sätt som du har en "egenhet" att tydliggöra att du inte länkar så har jag en egenhet att när någon är emot mig så får jag en sån stark önskan att omvända personen.

Och så länge som jag inte finns på din länklista är jag blott en av dina läsare, en av alla 1.000-tals. När jag en gång i en succefull framtid finns på din länklista eller blir länkad, då får jag ro i själen, för då går jag från att vara din läsare till att vara din bloggvän...

Ps. Du får gärna skriva ditt svar som ett inlägg på din blogg och länka till mig ;-)
...

6 kommentarer:

 1. Hahahaha! Kul! Och vad gullig du är! Ligger jag så högt på listan på Bloggportalen? Vad roligt!! Jag vet inte varför jag på död och liv måste tydliggöra, det är väl en svaghet. Kanske även ett indirekt sätt att säga att jag tycker om många, men om jag favoriserar någon riskerar jag att såra någon annan. Kärringtrams det där, men såna är vi!!

  Min länklista består ju enbart av mig själv, mig själv, Egoina, Gun och mig själv. Mina blogg-vänner är alla jag kommenterar med, jag lovar att min länk-lista skulle varit otroligt lång om jag la in alla jag betraktar som mina blogg-vänner där och du hade dessutom varit med på listan.

  PS! Hahaha!! Nej!

  SvaraRadera
 2. Ha ha. Ingen hade väl förväntat sig att det skulle gå så lätt... Kampen fortsätter!

  ;-)

  SvaraRadera
 3. Du var nästan framme. Hade du slutat efter meningen efter "en av 1.000-tals hade hon länkat;)

  SvaraRadera
 4. Min länklista innehåller 100 bloggar.
  Det gör inte ont nånstans på mig.

  SvaraRadera
 5. Tänkte bara: Aj då

  Ting: Och det viktigaste av allt. Jag är på den.

  SvaraRadera
 6. hahaha hon är svår allas vår EM ;)

  SvaraRadera