2010-01-18

Teknikkungen kysser en groda

Bra William!

Skitförstärkaren fungerade inte.

Jag har högtalare på toaletten och i köket och vid tv:n. När vi har gäster kör jag ofta några goda hisslåtar som gästerna kan avnjuta medan vi äter, när vi chipsar och när gästerna smyger undan för sig själva.

Så gjorde jag för några veckor sedan en liten omrokad och efter det har skitförstärkaren inte fungerat. Och det konstiga var att om man vred och vände skitförstärkaren så lät det ibland bra och ibland skit. Jag kom på att om jag vände skitförstärkaren helt uppochner, ja se då fungerade det ganska bra. Förutom att alla jävlar frågar varför jag har skitförstärkaren uppochner. Så plötsligt fungerade inte ens detta.

Så i helgen gick jag helt enkelt in till Hifi-klubben och fick köpt en av deras "billiga" förstärkare. Installerade alla sladdar och krokar och kastade ut skitförstärkaren i garaget. Men se nej då. Lät lika illa. Vände nya förstärkaren uppochner. Lät bra. Kom då på att man kanske skulle testa byta sladdar i sladdahålen. Nu låter det hela perfekt. Och troligen har jag alltså då en väl fungerande förstärkare i garaget.

Bra William...

3 kommentarer:

  1. HAHAHAHAHA!

    http://www.anastelle.se/2007/12/24/har-ar-min-julklapp-till-er-jag-var-kand-som-bajs-stelly/

    Kolla! Kolla! KOlla!

    SvaraRadera
  2. Vill bara informera om att nu finns möjlighet till länk i min blogg... ;D

    SvaraRadera