2010-02-09

Jobb, jobb hurra vad jobb jag har

Detta är ingen dag att blotta hemlisar för skådespelartalanger från förorten. Det får vänta. Kanske kan Fredrik komma på vad det är jag ska viska till honom under väntetiden.

Ska jobba dag och natt igen. Och gå på ledarkonferens. Hundratals chefer träffas och låtsas vi är viktiga och utbyter erfarenheter och Pokemon-kort. Dricker något glas vin och berättar hur mycket vi beundrar varandra. Pillar oss i naveln dag två. Grupparbete med redovisning inför alla osäkert hållandes i mikrofon staplandes inövade meningar på engelska. Applåderar förra årets prestationer. Fattar inte vad dom på pidestalen gjort som vi inte gjort flera gånger bättre. Drar hem. Men det kan också bli väldigt bra. Vi får väl se.

Nu tillbaks till excelmatriserna...

9 kommentarer:

 1. Hahha! Du sover inte bort tiden då ialla fall.

  SvaraRadera
 2. Ska du bli pappa igen, är det det?

  SvaraRadera
 3. Jag HATAR hemligheter, när andra har hemlisar för mig. *irriterad*

  SvaraRadera
 4. ...tror att Fredrik är dig på spåren...:)

  SvaraRadera
 5. Åh! En bebis igen!?!?!
  Är det så!?!?!?!?!?

  SvaraRadera
 6. Skit i hemligehten, berätta hur man blir chef istället. Jag känner att jag är ämnad att bli det. Jag är bra på att dricka vin och ta emot applåder. Faktiskt är jag så pass bra på att dricka vin att folk ofta applåderar när jag dricker.

  SvaraRadera
 7. Alla: Jag berättar tids nog det hemliga. Först för Fredrik så klart.

  Ketchupmamman: jag anställde precis en chef i Köpenhamn. Han var den som verkade ha den mest trygga personligheten och det rätta drivet. Och så var han väldigt bra på att ta emot applåder och dricka vin. Det märkte jag igår på ledarkonferensen. Imorse applåderade han inte.

  SvaraRadera
 8. Nä, dagen efter kör man Sylviavinkningen istället. Kan rekommenderas.

  SvaraRadera