2010-02-12

På genomresa i bloggosfären

Har överlevt veckan. Är enormt bitter för att jag inte dricker sprit. Vill hälla i mig vin och sen gå och lägga mig. Kom på en sån underbart trevlig ide i morse. Jag ska till Stockholm fredag och då tänkte jag att jag kunde stanna över och festa lite. Sen kom jag på att jag inte alls kan det för jag dricker inte. Och inte har Stockholm nån jävla nytta av en extremt torr ekonom utan sprit i kroppen. Jag stannar här och dricker saltvatten.
Nu ska jag jobba lite till...

12 kommentarer:

 1. Det gör inget, jag är ändå inte hemma:)

  SvaraRadera
 2. Vi tycker om dig i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Saltvatten? Men det är väl att ta i??

  SvaraRadera
 4. Fredrik: Du tycks aldrig vara hemma när jag ska besöka storstaden. Hur ska vi kunna bli bästa vänner om vi aldrig träffas. Skärpning.
  Sus: Bra det. Som det ser ut blir det bara du och jag som träffas när jag kommer till stockholm för han Fredrik e ju aldrig hemma. Men vi får nog ta med förkläde då för annars kan det ju bli hett. Eller tar vi bara med underkläder.
  Tigerlilja: Jag håller med. Nåt åt det bräckta håller får det vara.

  SvaraRadera
 5. Jo men kom och titta på Griiiis..! Där super vi så det räcker åt alla...

  SvaraRadera
 6. Annika: Det där tar jag som en inbjudan! Får man förresten som publik vara med i superiet?

  SvaraRadera
 7. Saltvatten ja? Är det verkligen rätt tänkt?

  SvaraRadera
 8. Maken och jag är ute och rumlar med lite kollegor på fredagkväll (de 19:e, right?) så vill du träffa oss är det bara att slå en pling/messa så berättar vi var vi finnas att krama på.
  Vi kan dricka för dig också... ;o)

  SvaraRadera
 9. Jamen Griiis vore ju roligt :0) Då slipper man ju prata också. På fredag är vi bortbjudna och på lördag ska vi på Kvarteret Sjatan. Men du stannar väl läääääänge?

  SvaraRadera
 10. Vi har nyss tagit ett familjeangeläget beslut att jag åker hem igen fredag eftermiddag. Men nästa gång jag drar upp blir det fest.

  SvaraRadera