2010-03-25

Fruktade Ryskor och befruktade Fruar

Nu har jag fått ett sånt gulligt brev från en rar ung rysk kvinna. Olga heter hon till på köpet. Hon säger att hon har så mycket mer att erbjuda än europeiska och amerikanska kvinnor, och hon ställer betydligt färre krav.

Fru Witsman är ju rätt europeisk av sig faktiskt. Har lämnat mig som ensam pappa här en hel vecka och det skulle nog aldrig Olga göra. Ska skriva tillbaks och höra med henne om saken. Russian Dream Ladies heter det hjälpsamma företaget som ger Olga support i att kommunicera med oss trevliga äldre herrar i Europa och Amerika.

Förutom det gulliga brevet från Ryssland är det rätt grått här i Witsmanska hemmet just nu. Mäktigt är det, det där med hur mitt humör kan svänga sig nedåt och få mig att tycka att allt är rätt meningslöst. Jag vet ju att det bara är ett fel i min hjärna som gör att jag ser det så några korta perioder varje år. Det går inte heller att klicka bort känslan. Måste bara få vara fan så sur några dagar sen går det över. Det är värst för barnen. Dom är ju som vanligt. Och jag skriker och skäller. Tur att fru Witsman inte är här. Hon blir så himla arg på mig när jag är orättvist sträng mot barnen.

Hoppas jag är tillbaks uppe i humör igen inatt när hon kommer hem. Kanske har hon köpt lite schweiziskt choklad. Som jag inte kan äta. Jo om det är mörkt som synden. Men hellre då att fru Witsman är som synden. Att hon kastar sig över mig när jag intet ont anande försöker skönhetssova.

Gå och lägg dig, kommer jag att säga då. Gå och lägg dig, för du är ju redan befruktad.
...

4 kommentarer:

 1. DIn lilla hingst där:)

  SvaraRadera
 2. nääääe nu får vi hoppas att fru Witsman är hemma...för detta går bara inte för sig ;-)

  SvaraRadera
 3. Fredrik och bittan: Frun är hemma igen och chokladen är uppäten...

  SvaraRadera
 4. Adressen tack! Tänkte att jag kunde muntra upp surmaken något. Går det att få en välbystad Krystyna tror du?

  SvaraRadera