2010-05-08

Ja då var man av med överskottshuden

Ni minns väl min rädsla att bli av med förhuden om jag går in på hudinstitutet?

Döm om min förvåning då en av fru Witsmans överraskningar på min födelsedag var ett besök just dit. Hon förstod inte riktigt varför jag spjärnade emot i ingången. Personalen där inne fick hjälpa henne att baxa in mig. Väl där inne satte dom mig i en bekväm fotölj i väntan på ingreppet.

Jag koncentrerade mig på att försöka tänka på alla fördelar det kan tänkas finnas med en avtagen förhud. -Kanske blir jag en betydligt bättre älskare, tänkte jag. -Möjligen försvinner mitt lilla stå-upp-och-kissa-problem så jag efter alla dessa år kommer pricka betydligt bättre. -Tänk om jag från och med nu kommer titta ner och tycka att där hänger en riktigt attraktiv rackare mellan benen. Så där fortsatte jag tills jag kände mig helt avklarad att jag nu skulle förlora den där lilla biten jag frotterats med i alla år.

Så bad en äldre dam mig gå in i ett rum och ta av mig. När jag hasat ner byxorna till knäna hörde jag henne skrika till; -Nej, bara på överkroppen! -Va, sade jag, hur ska du då kunna knippsa av den? Det visade sig att hon inte alls skulle hantera överskottshud i byxan utan bara överskottshud i ansiktet.

Det blev en riktigt trevlig stund helt utan kirurgiska verktyg. Nu sitter jag här med förhuden i behåll och tänker att det var allt en fin present jag fick av fru Witsman. En present, inte för förhuden utan för huden.

...

4 kommentarer:

 1. Fru Witsman kanske ser till att det blir förhuden nästa gång. Det sägs att det inte är helt fel.. :D

  SvaraRadera
 2. Så där stod du med byxorna nere och hon skrek..? :D

  Sv: Jag håller med dig. Egentligen borde de höja priset på godis istället! Inte för att det skulle hjälpa på mig..
  Duktigt av dig att sluta äta sånt skit.

  SvaraRadera
 3. EM: Det där är ju ett sånt litet ingrepp att vi skulle kunna göra det själva. Kan ju vara en del av förspelet typ.

  Gun: Nja, just den biten med byxorna kanske var lite ljug...
  I Danmark har dom en speciell sockerskatt som gör att priset på godis är mycket högre än i Sverige. Danskar blir helt till sig i byxan när dom ser priset på svenskt lösgodis.

  SvaraRadera
 4. ja du ser...du tog bara lite miste vilket huvud som skulle behandlas ;-)

  SvaraRadera