2011-02-03

Inlägg av uppretad ICA konsument

Vi äter en hel del fisk så när jag fick se Superklipp-erbjudandent på ICA i Bunkeflostrand lade jag direkt ner ett paket i vagnen. 79:90 per kilo måste väl vara jättebilligt ju, tänkte jag.

Några minuter senare hittade jag i en annan frys samma torsksatan i mindre förpackning helt utan något superklipp-erbjudande till priset 79:75.

Då tänkte jag att nu j-lar, nu ska jag minsann klaga på Ica i Bunkeflostrand för att dom luras. Jag ska skriva om det på min blogg. När jag nu ändå gör det kan jag också berätta att Ica i Bunkeflostrand är rätt halvkassa, man måste kolla på datumstämpeln på alla färskvaror, det är rätt halvrutten i fruktdisken och långt mellan leendena. Och som sagt så förlorar man pengar på att välja superklippprodukter på Ica i Bunkeflostrand.

Superklipp för vem typ.
4 kommentarer:

 1. Jag har rätt mycket snor i hjärnan så jag fattar inte riktigt grejen. Är du argast för att dom har lurat dig på 15 öre eller för att dom lägger fram det som ett kap?

  SvaraRadera
 2. Med eller utan snor är det inte helt lätt att fatta vad jag menar.

  Jag gillar inte att man lurar mig. När man skriver Superklipp förväntar jag mig att jag ska tjäna kanske 10% eller mer på att klippa till. Jag förväntar mig inte att superklippsfisken är dyrare än ordinarie pris.

  Som jag ser det lurar dom mig inte på 15 öre utan på 15 öre + 10% dvs ca 8 kronor. Till det bör läggas till all frukt jag fått hem som varit rutten, till exempel förra veckans avokado som bara var att slänga.

  SvaraRadera
 3. förlåt mig men... HAHAHHA.... (sorry)

  SvaraRadera
 4. I princip har du rätt.

  SvaraRadera