2011-02-08

Kan skaldjur öka potensen?

Linn Heed svarar på läsarnas sexfrågor på Aftonbladet. Eftersom man måste vara innanför plus-muren för att läsa hennes svar kommer jag här ge frågeställaren och alla snikna gratis-kvällstidning-på-nätet läsare några kommentarer i ämnet:

Kära frågeställare
Jag förstår inte riktigt varför du frågar, alla vi med ett normal sexualbehov känner lite avsmak när vi tänker på bakgrunden till din undran. Jag tycker du ska göra allt i din makt för att tränga undan den drift du känner som ger anledning att fråga denna fråga.

För att gå in på den konkreta frågan; det är ingen tvekan att skaldjur precis som fiskar helt saknar penis. Eftersom vi med potens menar "blodfyllnad i penis vävnader ledande till hårdhet och växt såväl i längd som i tjocklek" är det själklart så att skaldjur inte kan få en ökad potens. Om vi dristar oss att definiera ordet potens också som blodfyllnad i andra kroppsdelar än penisar hamnar vi på lite osäkrare mark. Det är nämligen så att det på honorna hos några skaldjursarter finns en slidliknande öppning och i ytterkanten på denna finns där en knopp som vid erotisk stimulans blir något blodfylld. Man brukar då benämna dem kåta kräftor.

Sexolog William Witsman

2 kommentarer:

  1. haha så man ska bli potent av ett djur som inte har enpenis? jaja föredrar kamagra jag.kolla på min blogg för mer fakta htt://www.kamagrainfo.eu

    SvaraRadera
  2. Collt. En kommentar från en potent säljare...

    SvaraRadera