2011-02-13

Söndagsmys

Fru Witsman tycker att jag smaskar när jag tuggar tuggummi. Men hur lätt är det att hålla ihop käften med ett kilo gummi i munnen. Och i det sista skedet innan man ska blåsa en bubbla måste man få in luft och då kan man inte låta bli att glugga lite. Jag tror lösningen får vara att jag drar mig undan när jag tuggar.

Bebis-sim idag. Vi har hamnat i en fortsättningskurs med minstingen. Alla dom andra är riktigt vattenvana och föräldrarna trycker ner ungarna under vattnet. Förra veckan var fru Witsman i vattnet och jag tyckte hon var lite väl försiktig. Så idag, när jag fick chansen, tog jag den. Lika bra att snabbt försöka komma ifatt de andra barnen. Så jag doppade ner dottern rätt rejält.

Oturligt nog bestämde sig minstingen att andas in precis då. Frun på bassängkanten höll däremot andan rätt länge. Ungen gallskrek så klart, och försökte andas mellan hostningarna och skriken. Frun höll tillbaka utskällning. Vi har lagt upp det så att hon bara skäller ut mig för allt dumt jag gör i femrum, och här var vi betydligt fler. Konstigt nog har det inte kommit än. Och hon sitter här bredvid mig i soffan. Hon kanske har glömt, eller bestämt sig för att det var ett bra försök att få upp minstingen på fortsättningsnivå. Nu fantiserar jag.

Jag gjorde en sur jävla sås till köttet idag. Med citronsaft och citronskal. Så sur och bitter. Det gav nog extra smak att det inte var en ekologisk citron. Smakar giftet på citroner surt eller bittert? Jag fick äta upp det hela. Har man gjort en sås så har man. Dom andra fick torrsimma så att säga. Som tur var blev riset rätt saggigt så de fick lite fukt från det.

Nu förbereder vi lite inför morgondagen. Jag tar upp jobbdatorn och fru Witsman går igenom någon katalog inför någon slags shoppingtur. Några står för debet och andra för kredit...

3 kommentarer:

  1. Aj. Finns det risk att det kommer efterdyningar från ditt pooluppförande? Av fru Witsman alltså. Du borde kanske bli oroad av den där shoppingturen.

    SvaraRadera
  2. Jag oroar mig jämt för för shoppingturer och ännu mer när jag har varit dum

    SvaraRadera
  3. Hahaha, härlig söndag i det Witsmanska hemmet. ;)

    SvaraRadera