2011-09-12

En bonde med fitthat

Jo vi var alltså mitt ute i skogen i Norra Skåne.

En dialektalt svår bonde som bestämt sig att slå sig in i entertainmentbranschen hade satt upp en sjukamp. Han hade mycket svensexor där. Inte så mycket möhippor. Det undvek han om möjligt.

Han menade att kvinnor dom bara pratar och pratar. Hetsar varandra. Försöker överträffa varandra att göra oss män förlägna. En möhippa som varit där skulle balansera ut på linorna som är utpända över en damm. Då klädde dom allihop av sig helt nakna. Bara för att provocera. Och tuttar och läppar och fettveck fladdrade fram och tillbaka över dammen. Dom har liksom ingen hut i kroppen.

Likadant för några år sedan när han hade två tyska damer i en stugan. Bonden kom förbi med sonen och då låg dom där nakna och solade och ställde sig upp och ville prata. Samma sak när bonden med son kom tilbaka från ärendet. Helt ogenerat stod dom där och ville prata väder och vind. Fruktansvärt. Och när dom kom tillbaks till gården berättade sonen för frun att dom tyska tanterna var nakna. Han har inte hämtat sig än pojkfan.

Jag är inte helt säker men, jag tror det började komma lite fradga ur en av bonden mungipor. Han fortsatte:
Och fittor är ju så fruktansvärt fula. Vet ni vad man får om man sätter två ben på en fitta? Jo, världens lojaste djur. Nej det måste vara mörkt när man ska krama frugan.

Ungefär här stoppade jag bonden:-Förlåt mig, men jag måste bara säga att jag är helt förbluffad. Jag har sedan barnsben använt nästan varje vaken sekund att tänka positiva tankar om det kvinnliga könsorganet. För mig är det en unik upplevelse att för första gången i mitt liv träffa en äkta hetrosexuell fitthatare.

Manliga kön hade bonden lättare att förhålla sig till. -Vill ni höra en rolig historia, sa han. -Jo tack sade vi. -Jo det var då mannen som träffade på en orm som fastnat i ett träd. "Om du hjälper mig ner från trädet så får du en önskning." Mannen hjälpte ormen och önskade sen att han kissade whiskey. När han kom hem på kvället tog han fram ett glas och kissade i det. Så luktade han skeptiskt på glaset. Men visst luktade det whiskey. Han tog en slurk och visst smakade det whiskey. Lite senare på kvällen kom frugan hem och han ställde upp två glas och kissade i dem och gav ett av glasen till frun och bad henne dricka. Efter att hon luktat och smuttat konstaterade hon att det smakade utsökt whiskey. Nästa kväll när frun kom hällde han upp två glas och dom två drack av den goda whiskyn. Så blev det fredag och när frun kom hem stod det bara ett glas whiskey på bordet. Frun sade surt att hon också ville ha ett glas, men då svarade mannen "Idag är det fredag och då får du dricka ur flaskan".

Jo så att det var en utstickande bonde på många sätt...7 kommentarer:

 1. Jag tror faktiskt inte att jag hade kunnat vara trevlig mot honom i en halv minut. Vilken vidrig jävla gubbe!Jag tror faktiskt inte att jag hade kunnat vara trevlig mot honom i en halv minut. Vilken vidrig jävla gubbe!

  SvaraRadera
 2. Ursäkta att jag tjatar, det var nog min telefon som blev upprörd.Ursäkta att jag tjatar, det var nog min telefon som blev upprörd.

  SvaraRadera
 3. Garderobsbög. Tragiskt.

  SvaraRadera
 4. Nu tyckte jag att det stod fitthatt i rubriken. Det hade varit roligt. Lite som en sån där rysk pälsmössa?

  SvaraRadera
 5. Han vill inget hellre än att ligga med en man.

  SvaraRadera
 6. Fitthatt låter ju fnissigt roligt. Vi som varit med på förlossningar vet ju också att det är fullt möjligt att trä den på huvudet.

  Alla: Jag tror inte han var smygbög. Han var bara väldigt arg på fittor. Och väldigt rädd för fittor. Som om någon en gång trätt en fitthatt på honom så han inte kunde andas...

  SvaraRadera
 7. Jag läste först "filthatt" .. Men när jag läste det igen var det inte så rumsrent=P

  SvaraRadera