2011-09-18

Snigel i hjärnan

Vet inte vad jag ska säga. Besök inne hos grannen blir alltid väldigt våta. Jag mår pyton. Det var min tur att gå upp tidigt med Mini-Li. Jag var väldigt nära att kasta upp av ansträngningen. Slibovitcha. Heter det så. Det bjöds på det och mojito och vin och wiskey och sniglar. De sistnämnda räknade jag upp för jag tror att de var med att göra det extra illamåendigt i morse. Äter folk verkligen sniglar nu för tiden? Efter invasionen av mördarsniglar känns det ju jätteäckligt att äta sniglar. Tycker jag. Och mördarsniglarna, går de för övrigt att äta. Det är ju rätt stora munsbitar jämfört med de små vi fick igår. Sniglar? Visst är det väldigt mycket 1980-tal över det. Och den där reklamen "snigel på ögat" har väl inte hjälpt på att öka snigelförsäljningen i landets delikatessavdelningar.

Lill-Ville åt säkert en hel meter vitlöksbröd. Han har klagat hela dagen på att han smakar ägg i munnen. Jag förklarade den troliga kopplingen till gårdagens intag. Han ska aldrig mer äta vitlöksbröd påstår han. Så fick man ju inte direkt stjärna i fru Witsman barnpedagogiska uppföljning.

Nu blir det några timmars jobb. Med tanke på gårdagen kommer det gå i snigelfart...

4 kommentarer:

 1. min mor ringde och berättade idag att hon hittade en snigel i hennes öra=P det var dock en sån där minisnigel med skal och det sa kras när hon kliade sig där..

  SvaraRadera
 2. Nä men oj!

  SvaraRadera
 3. För att inte veta vad att säga så säger du en väldig massa tycker jag, och vitsig är du också:)

  SvaraRadera
 4. Bättre snigelfart än en snigel i örat i varje fall...eller ;)

  SvaraRadera