2011-10-17

...spilla sitt gubbagägg

En kollega berättade med stor inlevelse hur han och hans sambo stånkat korv hela helgen. Allt som behövs är en assistent med kvarn och korvastånkstrut. Och så ska man ju ha ingredienserna som tarmar och späck och grisakött och oxakött och en massa kryddor.

Dom gjorde en spansk, en tysk och en julakorv. Så hade dom köpt tysk öl och surkål och pretzel (tyska goda salta bröd). Det blev en Oktoberfest i lägenheten.Jag är kanske inte helt vid mina sinnes fulla bruk, men jag blev otroligt sugen på att göra detsamma. Tänk vad häftigt att skapa sin egen korvsort, som jag sen rök/grillar på webergrillen. Fru Witsmans står joddlande vid spisen och värmer upp surkål och bakar bröd. Folk kommer vallfärda till vårt enkla hem för att uppleva våra unika korvmåltider.

Så blev jag också väldigt sugen på att återse Mor i Skutan och se henne stånka korv och skälla ut länsmansjävel...3 kommentarer:

 1. Vi åt surkål i Riga.

  Oh shit liksom.

  SvaraRadera
 2. Stånka korv? Seriöst?
  Jag satt bara och väntade på när den sexuella vändningen skulle komma i inlägget, men tji fick jag.. Men alltså... STÅNKA KORV?!

  SvaraRadera
 3. Ha ha, ja shit, det måste ha varit ovanligt och oroande att läsa ett helt Witsmaninlägg utan en enda sexuell vändning...

  Riga är ett populärt resmål för oss med surkålsfantasier...

  SvaraRadera