2009-08-18

Det rinner till, sa flickan, klia sig i kissen

Vi har ju redan konstaterat att ordet fitta betyder våtmark så vi går raskt vidare med andra kvinnliga könsrelaterade ord med vattenkoppling.

Vi lärde oss också i den förra artikeln att penis betyder lång stång av fruset vatten. Ordet klitoris kan uttydas som liten penis, vilket anspelar på att denna lilla attiralj i ett förstoringsglas min själ och dag ser ut som en jävligt liten och ofarlig penis. Ni har säker också redan hajat att ordet fisse också har med fruset vatten att göra. Kuriost kan jag berätta att på danska heter de både könen tisseman och tissekone.

Om vi tittar in under blusen på en kvinna ser vi oftast två sköna kullar med en liten härlig alptopp i mitten. Håll med om att liknelsen till en exotisk ö mitt ute i vattnet inte är långt borta. Detta finner ni således i mitten av ordet bröst. Det finns också med i smeknamnet hallon-toppar som betyder toppar från Hall-ön och ordet tutte som är besläktat med ordet udde. På de sköna hall-ön-topparna kan man ha en bikini, vilket ju alla vet är en fransk ö (däremot har ett vattendrag fått stå som grund till det liknande plagget Behå).

Jag vill avsluta med mitt favoritord. Tänk er en öde ö helt utan mänsklig närvaro, kärlek och beröring. Den kvinna som frivilligt väljer att befinna sig på denna ö istället för att utforska en ömsesidig kärlek till en man, ja hon är inte särskilt smart. Detta har varit bakgrunden till skapandet av ordet ö-dum som sedemera förvanskats till mödom.

I den avslutande artikeln listar jag några ytterligare vattenrelaterade snuskord.
...

4 kommentarer:

 1. Har du inte hört att det inte längre finns någon mödom? Det heter numera "slidkrans". Och där är det ju inte svårt att hitta vatten. Slid-kran-s.

  SvaraRadera
 2. Coolt. Jag trodde jag hade uttömt det hela. Slidkrans, var däremot ett rätt tråkigt ord.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker iofs att slidkrans är ett ganska roligt ord.
  Jag börjar genast fundera på hur en sån ser ut.

  SvaraRadera
 4. Ting: Jag tror det är mycket blommor i den, för plötsligt går det upp för mig vad "göra en midsommarkrans betyder"

  SvaraRadera