2009-08-30

Egoina, Egoinas mamma och Gun

För att göra en lång historia kort så har en av Sveriges bästa bloggerskor Egoina en mamma som heter Egoinas mamma.


Egoinas mamma är på god väg att bli vuxenvärldens svar på dotterns bloggframgång. Jag gillar henne skarpt. För att hon e så go.


Egoinas mamma har en väninna som heter Gun. Pga sina många, roliga och kreativa kommentarer på Egoinas mammas blogg har hon fått rätt mycket press på sig att starta en egen blogg.


Och för några veckor sedan skedde just detta. Och idag levererade Gun detta...


Ps. Om jag fattat det rätt är det Egoinas mamma som skapat bloggen. Och döpt den till Hörni. Som pricklöst ju blir till adressen horni.blogg.se. Det är också väldigt kul.
...

4 kommentarer:

 1. Vad roligt och vilken komplimang jag fick här!! Tusen Tack!! Gun har själv skapat bloggen (efter flera månaders press från både mig och andra), men jag hjälpte lite med blogg-namnet ja.., att sen "Hörni!" blir "horni" i bloggvärlden tycker jag (som älskar tantsnusk) att är jätteroligt, men det var faktisk en tillfällighet, en tillfällighet som fick mig att ligga dubbelt av skratt när jag upptäckte den! :D

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillade inlägget och att du ville länka till mig!! Du är nog dessutom den första som kallar bloggen vad den faktiskt heter, Hörni, med prickar. Det var trevligt, även om jag tycker det är sjukt kul utan prickar också.
  Tack snälla, du gjorde min dag nu!:D

  SvaraRadera
 3. Kul!
  Ska genast skynda mig dit och läsa!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar er och jag tycker också om era otroligt svårföljda kommentars-chat-diskussioner som föregår på minst tre fyra ställen samtidigt.

  SvaraRadera