2009-08-06

Fel, fel, fel. Bögar kan ni vara själva!

Jag visste det. Här försöker jag göra en finstämd jämförelse mellan passionerad sex och emigrerade bästa killkompisar. Och som ett brev på posten tror ju ni då att den där William, han tänker på killar när han fantiserar om passionerad sex.

Och sen går ni igång och drar slutsatsen att det är min bästa vän i England då, som jag vill ligga med i en hög där på golvet. Typiskt sensationslystna bloggläsare!

Därför vill jag så här officiellt starkt dementera detta och tillägga att jag tar avstånd från sådana samband.

Däremot kan jag erkänna att jag ända sedan jag första gången var hemma hos min bästa vän velat ligga med hans syster. En förträffligt söt tjej. Jag fantiserade ganska mycket om henne ett tag faktiskt. Några enstaka gånger har det väl också blivit om hans mamma och, så klart alla hans gamla flickvänner och nu på senare år hans supersnygga engelska fru.

Men nej, min bästa vän har aldrig varit med i mina sexfantasier. Eller snarare kan man väl säga att han i varje fall inte varit huvudperson i mina fantasier, utan mest så där förekommit i bakgrunden som en co-pilot i den allmänna tumulten.

Och jag vill understryka att det aldrig har varit fråga om någon som helst beröring mellan honom och mig där i fantasierna. I alla fall inte medvetet. Klart att man kan råka stöta in i varandra där i brottningsmatchen med alla tjejerna, och kanske man hjälpt varandra hålla i den och styra den rätt.

Men i övrigt, så finns det inte alls något samband mellan passionerad sex och min bästis.

Känns rätt skönt att vi fick reda ut det.

...

3 kommentarer:

  1. Jamen det var ju solklart hela tiden - fattade precis hur du menade! Har du korkade läsare??

    SvaraRadera
  2. Tigerlilja: Den som sa det, var det ;)

    SvaraRadera
  3. Tigerlilja o Fredrik: Bråka nu inte om det. Ni e rätt skärpta båda två. På ett lite korkat sätt...

    SvaraRadera