2009-08-05

Passionerad sex har flyttat utomlands

Jag brukar tänka på passionerad sex som en gammal kär vän som tråkigt nog flyttat utomlands.

En jävla trevlig kille man kanske träffade i gymnasiet. Och i början umgicks man nästan varje dag för allt klickar och man har så mycket man vill dela med sig och får så mycket bekräftelse av att bli bästis.

Sen under många år har man en stigande kurva av att vänskapen blir större och större. Någonstans på vägen korsar denna kurva den sjunkande kurvan av nyfikenhet och testa gränser och att för första gångerna uppleva saker tillsammans.

Och nu många år senare har han, den allra bästa kompisen, flyttat typ till England och man ringer då och då och kollar läget. Man längtar att höra rösten men det blir inte detsamma för man har inte så mycket nytt att berätta för varanda.

Men så djävla kul man har tillsammans så där några gånger om året kring jul och till sommaren när han är hemma och kanske det blir det en och annan spontan resa till England i höstmörket.

Och man hoppas så innerligt att han en vacker dag ska flytta hem igen. Även om man ser den uppenbara risken att han istället flyttar till USA.

Tillägg: En av mina favoritbloggare har sextema på den kommersiella bloggen.

3 kommentarer:

 1. Jamen EXAKT!

  Och när man nu har en 18-åring hemma så blir det lite mer påtagligt. Alltså det här med hur det brukade vara.

  Men, som nån skrev, ska man välja det trygga och säkra framför wild'n crazy sex då och då.

  Vore tacksam så där någon gång i bland...

  SvaraRadera
 2. Din blogg är underbar.

  SvaraRadera