2009-09-04

Rösta på en pappa far fan!

Dags att avslöja lite mer personligt om William Wistman!

Jag är faktiskt inte bara norra hemisfärens våtaste svärmorsdröm. Nej, jag är också en underbart mjuk fader till två små barn. Så det kan ju inte överraska någon att jag nu är nominerad i The Pappabloggstävling of the yearPennys blogg.

Ok, jag nominerade mig själv men vet med säkerhet att flera av er läsare stod i startgroparna för att nominera mig så jag besparade helt enkelt er det besväret.

Jag vill nu uppmana alla att gå in och rösta, men vem ni röstar på ska jag inte blanda mig i. Jag hade själv tänkt rösta på Fredrik som jag ju gillar så mycket så att fru Wistman tvingats sätta upp gränser för hur många gånger om dagen jag får nämna hans namn.

Men nu har jag till min förtvivlan upptäckt att han är en tjuv och bedragare och att han till och med skryter om det på sin blogg.

Vad är det för en pappa? Kolla själva. Där sitter han med bedrag i munnen och spjuveraktiga ögon och skriver i klartext att den blåa schalen är stulen.

Nej, jag får nog via ombud rösta på mig själv ändå. Men som sagt. Jag vill inte påverka er i någon riktning. Ni röstar helt efter eget omdöme...

Picture steel from original from 2006

8 kommentarer:

 1. Jag läste hans brev igår och det var underbart! Men du är också underbar William Westman!

  SvaraRadera
 2. Ja det är du sannerligen:)

  SvaraRadera
 3. Abbe är ju med...vi har redan torskat :)

  SvaraRadera
 4. Nejdå Fredrik. Jag räknar ändå kallt med att vara bland topp 6-7.

  //WW

  SvaraRadera
 5. Tack Gun. E du förresten svärmor än?

  SvaraRadera
 6. Om sambo räknas är jag svärmor. Åt världens bästa svärdotter. Farmor är jag också! Till den finaste fyramånaders tjej som finns. Tur jag har va?

  Tack för ditt "översvallande" beröm av mina alster!:D

  SvaraRadera