2009-09-30

Wistmans första dagens outfitinlägg inkl frätskada

Var på Malmökontoret idag och parkerade då under Gallerian. I eftermiddags på väg till bilen kom jag på att jag inte köpt några kläder på länge. Nu hade dom någon slags "köp tre betala för två"-kampanj så jag roffade åt mig en hel hög kläder. Succen får anses vara total då fru Wistman inte tycker jag behöver lämna tillbaks något av plaggen. Bravo herr Wistman!



Bildtext: Herr Wistman har utökat sin garderob

Kanske ser ni att jag köpt två par byxor till en kavaj. Och den riktigt nyfikna ser också att det är Dressman som haft nöjet att ha mig som kund. Förr i tiden köpte jag ofta dyra kostymer för att jag trodde att man skulle det, och har till och med en gång köpt en italiensk skräddarsydd kostym nedsatt till det halva priset 6.000 kronor. Fullständigt idiotiskt. Fru Wistman hotade med vedergällningsinköp av skor och väskor.

Nu för tiden köper jag på Dressman. Kanske o-coolt, men jag sliter ut en kostym otroligt snabbt så det finns liksom ingen mening att köpa dyrare pjäser.

Och det där med två byxor beror på en egenhet jag har. Jag kan inte sitta helt still på en kontors-eller mötesstol. Jag gnuggar liksom lite fram och tillbaks, kör upp stolen på två ben, sjuker ner i halvliggande och hasar upp igen, snurrar runt och far upp för att säga något intelligent, sen loppar jag tillbaks till gnuggande osv. Det innebär att jag sliter ut byxor väldigt snabbt och intelligent som jag är köper jag därför två par byxor.

Och precis som ni nog anar, 6.000 kronorskostymbyxorna, dom gnuggade jag hål i på rekorttiden 2 månader och tre dagar.



Biltext: Ja, jag vet att det också kan vara en frätskada


9 kommentarer:

  1. Pungsvett som fräter är tungt.

    SvaraRadera
  2. Nja, det är lite längre bak så jag tror snarare det är nån slags butangasfrätning

    SvaraRadera
  3. Illvilliga gaser....
    Du är duktig du som kan shoppa själv.
    Maken lämnar sånt åt sin mamma.
    I'm not kiddin'

    SvaraRadera
  4. Oh nej är det sant?

    Vi hade en maktkamp i några månader mellan min mor och fru Wistman. Fru Wistman vann striden och nu är det bara hon som får köpa kläder till mig. Och jag, men jag får ju oftast lämna tillbaks dom igen...

    SvaraRadera
  5. Frätskadorna tyder på att du redan anammat beach 2010-modet (du kanske har sett det hos mig idag?). Det är nog bäst du slutar med det...;)

    SvaraRadera
  6. Gun: Skitsmarta kallingar. Man kommer bara behöva ett par. Inga brunränder i dom.
    Man får dock byta byxor varje dag, men det är ju en helt annan sak.

    SvaraRadera
  7. frät mig hit och frät mig dit

    SvaraRadera
  8. Frät mig hit och frät mig dit

    SvaraRadera