2009-10-25

Rysningar av annat slag

I am back!

Det här är ju också ett ypperligt tillfälle att läsa igenom Aftonbladets, Expressens och dom andra nättidningarnas uppdateringar om mitt favohatobjekt Gulligs spionaffärer. Det går rysningar i mig alltid när jag hör hans egoncentriska sätt att tala. Gullig är ett bra exempel på att överintellektuella kan vara idioter. By the way är spionavlslöjandet så klart bara trams. Gullig låg väl, som ung journalist med alla i alla läger för att få ihop till en bra historia.

...

5 kommentarer:

 1. 13 minuter...Tja...det hinner man ju en hel del på.

  SvaraRadera
 2. Jag får rysningar av samma slag! Det vill säga inte av välbehag, utan snarare av obehag. Och det enbart av att titta på en bild av JG.

  SvaraRadera
 3. Erkänner han inte själv också att han var och horade i alla läger för att han trodde han skulle få Stora Journalistpriset?

  Har en kompis som säger att hon inte kan läsa hans böcker ens, för hon hör bara hans släpande överlägsna dryga röst...jag har inte det problemet. Kan läsa Jan G, Leif GW, Ranelid och andra idioter som jag inte skulle vilja träffa live.

  SvaraRadera
 4. Sus Klurar: 13 minuters övertalningsförsök blev det ja.

  Fyra nyanser av rosa: Ja, han är lite ryslig

  Britt: Jag kan också läsa dem. Har läst det mesta Gullig skrivit och gillar det. Det är bara hans personlighet jag ogillar...

  SvaraRadera
 5. Jag har också svårt för hans överlägsna sätt, särskilt sen jag såg honom sitta på tv och skryta över alla parkeringsböter som han bara skiter i.

  SvaraRadera