2009-10-10

Vi er röde, vi er hvide. Vi er i VM!

Jävligt surt så klart.

Men eftersom jag hänger med ena bukhalvan på andra sidan bron bestämmer jag mig för att ändå försöka glädjas åt att "vi" är i VM. Firar med ett rejält glas gammeldansk och slipar på mina svar på alla tusentals kommentarer jag kommer få på måndag när jag kliver in på danmarkskontoret, där flera kollegor sett matchen live. Tokdumt av mig bara att i försnacket vara så löjligt självsäker på att Zlatan skulle dunka in ett par tre mål.

Läs om eländet här

6 kommentarer:

 1. Vadå?!? Jag tycker fortfarande du kan vara självsäker trots furlusten! Spelarna, förutom Svensson och Nilsson var grymt bra!! Men så har vi fortfarande Lagerbäck. Nej, fy fan. Väck med den fege fan. Så dags att byta när Danmark har gjort mål. Oj, vilken taktiker...not!

  SvaraRadera
 2. Tillägg till min föregående kommentar. Om danskarna skryter om matchen kan dom inte mycket om fotbolll. Ja, dom vann. Men dom var fan inte värda det. Tyvärr var Sveriges försvar alldeles för passivt.

  SvaraRadera
 3. Jag håller inte alls med dig. Självklart kommer dom skryta om matchen. Dom vann ju. Och det är det enda som betyder något. dom är i VM. Vi ska byta ut tränare och lag och börja om från början.

  SvaraRadera
 4. Vi ska inte hålla på med lagidrott i Sverige. Vi har inte de där riktigt bra ledarna i Sverige. De har vi exporterar utomlands för att vi inte tyckte de passade in i den svenska andan. Antingen satsar vi på de riktiga psykopaterna till ledare eller på de individuella sporterna. Fram för de individuella sporterna!

  SvaraRadera
 5. Hurra! Danmark vann! Det är det som räknas. Inget annat.

  SvaraRadera
 6. Britt: Där håller jag inte med. Visst ska vi ha lagidrott. Men vi ska väl inte kräva att vi ska vara i Världselit. det är vi för små för.

  Dana: Ja du har ju valt sida. Jag läser just nu om det.

  SvaraRadera