2010-01-05

Hum hum från Witsmansgården

Igår satt jag och lekte med fru Witsmans Iphone (nix, jag menar inget snuskigt med detta, jag menar verkligen hennes telefon).

-Fantastisk leksak, tänkte jag. Kände mig så glad och upprymd att jag bestämde mig för att skriva ett inlägg på min fantastiska blogg. Från den fantastiska Iphonen alltså.

-Fantastiskt att man bara kan sitta där och surfa loss och skriva inlägg, mumlade jag säkert för mig själv när jag skrev rubriken "fantastisk leksak".

Men se på attan, nejdå. När jag nu börjar få tillbaks kraft och engagemang och glädje, se då har man bestämt i bloggvärlden att det inte ska gå att skriva in någon text från Iphonen i inläggstextrutan. I titelrutan helt okej. I etikettsrutan no problem. I inläggsrutan no way.

Jag försökte på alla sätt, tryckte och bände och bankade på fru Witsmans Iphone (fortfarande telefonen som avses). Det slutade med att knappen jag råkade knäppa till, ja se den publicerade mitt inlägg utan inläggstext vilket då alltså är orsaken till gårdagens märkliga post. Skit också Fru Witsmans telefon hade plötsligt börjat få mig på dåligt humör igen...

Mitt i min frustration hörde jag som en viskning från en späd kvinnoröst uppefrån sovrummet:

lskling, kom så får du leka med min Iphone!

-Det gör jag redan, svarade jag.

-Inte den, viskade hon tillbaks. Den andra!

Jag är glad igen. Fantastisk leksaker, fru Witsmans Iphones
...

4 kommentarer:

 1. ..och därmed var ännu ett löfte brutet.

  iPhonen ÄR fantastisk!
  Både luren och min.

  SvaraRadera
 2. Ja, attans. Snuskgubbe no uno

  SvaraRadera
 3. Varför får inte Uno vara med?

  SvaraRadera
 4. Han e alldeles för svenningson

  SvaraRadera