2010-01-23

Sov på saken

Singelmamman föredrar champagne framför arbete. Jag föredrar det mesta framför arbete just nu. Och jag vet att jag börjar bli tjatig. Men jag tycker rätt så synd om mig. Och fru Witsman tröstar inte. Nej hon är bara arg. Jag försakar ju familjen. Inte konstigt att hon är mindre nöjd. Jag har jobbat tills nu. Ska jobba hela helgen. Kommer jobba dag som kväll nästa vecka. Jo visst. Så är det. Och inte får jag någon medalj. Inte riktigt detta livet jag vill leva. Får sova på saken. Brukar ni sova på saken. Det kan göra lite ont att sova på saken. Men då får man vända sig om på rygg. Nu ska jag hetsdricka ett glas rödvin så jag somnar fint.
...

4 kommentarer:

 1. Jag fick ett erbjudande om att jobba idag mellan 11-14, men jag tackade nej.

  SvaraRadera
 2. Men fru Witsman kan väl få en flaska skumpa av dig och göra något själv, en stund? Fast det är klart, vore du min man, din stackare, skulle jag kräva att du gjorde matlådor med lyxigt god mat och köpte lite vin också tillsammans med skumpan, för att jag skulle vara nöjd. Kanske fru W också?

  SvaraRadera
 3. Jag föredrar nästan det mesta framför arbete. Om det fanns en gud, och han var god, skulle jag inte behöva gå till mitt jobb på måndag.
  Då skulle jag få vara hemma och skriva eller fotografera i stället. Och fika.

  SvaraRadera
 4. Säg upp dig nu! Innan du blir lämnad ensam, det vore ju tråkigt.

  SvaraRadera