2010-01-01

Tio i topp - nyårslöften


1. Gå ner en ansenlig mängd kilo. Vi pratar om dom kilona jag byggde upp när Lill-Ville föddes och jag bestämde mig för att sluta snusa. Dessa kilo försvann igen under våren 2007 efter att min plastsyster i Australien coachat mig att börja träna. Sen smög dom sakta men säkert tillbaks för att nu vara tillbaks på plats runt magen och rumpan och låren. Men nu ska dom bort igen.

2. Inte skriva ett enda inlägg om sex. Från och med nu ska jag endast blogga seriöst, positivt och sexfritt. När jag kommit en bit på vägen kanske jag kommer ut och blir mig själv och slutar blogga anonymt. Kanske ska jag låta fru Witsman läsa igenom alla inlägg innan publicering. Alla inlägg, där hon säger -Amen William, åker i köttkvarnen.

3. Helt avhålla mig från att göra "musik". Under året ska jag endast greppa min blåa gitarr i avskräckande syfte.

4. Ut och festa med Fredrik i Stockholm

5. Göra ett sista försök att övertyga fru Witsman att vi ska ha ett barn till. Även om kampen har pågått i tre år tycker jag inte hennes NEJ-skrik varit lika desperata den senaste perioden.

6. Minska mitt intag av alkohol med 20% och godis med 25%. Som det känns just idag räcker det med att undvika att fira nyårsafton nästa år för att uppfylla alkoholdelen.

7. Vårda mina vänrelationer. Jag är superkass och i år har jag ökat i kasshet och har väl inte ringt en enda vän en enda gång för att kolla hur dom mår.

8. Sluta chip-chap-chop-skämta med allt och alla. Vara mer seriös, reaktiv och avslappnad. Speciellt i kön till pantautomaten.

9. Sluta läsa fucking dåliga Aftonbladet på nätet. Ska öka mitt hat mot detta medium och skriva sura insändare där jag ifrågasätter journalisternas kompetens och intelligens.

10. Arbeta med min temperament-surhets-personlighet. Varje gång surheten bubblar upp ska jag ta tre djupa andetag och hålla mig vuxet positiv till vad det nu var som gick emot mig.

Gissa nu vilka fem jag kommer hålla och vilka fem som skiter sig! Vinnaren får vara med och bryta ett sjätte löfte.
...

10 kommentarer:

 1. Jaja...herreguden då! Lycka till säjer jag bara!

  SvaraRadera
 2. Nian och tian låter sunda. Resten tycker jag inte =) Keep on being you!

  SvaraRadera
 3. Ja du ska jag gissa så kommer du att försöka hålla nr 4, 5, 7, 9 och 10
  Men man vet ju aldrig...
  Lycka till med dina önskemål...! =)

  SvaraRadera
 4. Femman tror jag att du håller.

  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Jag tror du kommer lyckas med nr 4, men tycker att du ska försöka med nr 7, 9 och 10 också. Möjligen nr 5, om fru Witsman verkligen vill. Resten kan du strunta i tycker jag.

  SvaraRadera
 6. 4:an lär ju bli av i alla fall ;) Fast då måste du bryta mot nyårlöfte nr 6 (så stryk 6:an).

  Kram på dig och Gott Nytt År.

  /Blingbling

  SvaraRadera
 7. Jaadu...det där med löften lade jag ner någon gång i 17-årsåldern...Det GÅR bara inte!! Lycka till! Jättegulligt att det är DU som vill ha barn! Det brukar ju vara tvärtom! Gott nytt år på dig, då! Kraaam!

  SvaraRadera
 8. Jaha.
  Och var tog Sus vägen?
  Är det bara Fredrik som få va mä?

  SvaraRadera
 9. tack alla för era kommentarer. Jag återkommer med mina ideer om vad som jag tror på och vad vad som jag inte kommer kunna hålla. Självklart 100% är att nummer två är körd...

  SvaraRadera