2010-10-19

Pressmeddelande sänt till de stora Kvällstidningarna

2010-10-21 PRESSMEDDELANDE från WW

Sanningen om Lars Mohlins påstådda otrohetsaffär

De senaste veckorna har det på olika digitala forum florerat ett rykte att Lars Mohlin, chefredaktör på Kvällsposten, i hemlighet haft ett kärleksförhållande till en av sina medarbetare på den sydsvenska kvällstidningen. Enligt tillförlitliga källor har Lars Mohlin setts smyga in på kulturredaktionens toalett tätt följd av Emma Gren, journalist på sportredaktionen. En städare, som vi talat mer har också konfronterat de båda vid fotostatmaskinen fullt upptagna med vad städaren kallar ett "svettigt kopieringsarbete".

Stämningen på tidningen är nu tryckt, då många anser att Emma Gren, vars karriär gått spikrakt upp de senaste åren, har uppnått detta mer på sexuella meriter än på journalistiska.

Affären har så klart tärt på relationen till fru Mohlin hemma i villan i Lomma, dom två tonårsbarnen har i skolan vittnat om de långa nattliga grälen. De har båda försökt hålla sig neutrala, även om de klart fördömer faderns snedsteg. Den yngre sonen sägs dock själv haft en del avsteg från muntliga löften om trohet till flera av dennes fasta partners, som sägs vara både män och kvinnor i högst skiftande åldrar.

Lars Mohlin förnekar officiellt förhållandet till Emma Gren och påstår att han bara smekt henne på brösten vid ett fåtal tillfälle som ett sätt att illustrera Malmö FF:s nya träningsmatchtaktik med två bollar på plan samtidigt.

Emma gren, som är bedrövad att på detta sätt ofrivilligt hamna i massmedias rampljus, har för bekanta berättat att Lars Mohlins pung smakar såpa.

Lars Mohlins fru har trots ett stort antal kontakter inte velat ställa upp på en intervju. Hon skickar dock en nakenbild på sig själv för att visa att Lars Mohlins snedsteg i alla fall inte beror på att det saknas fast kött i Lommabukten.

1 kommentar:

  1. Haha! Gode Gud, gör så att han googlar på sitt egna namn!!!!

    SvaraRadera