2011-10-08

Jag om min omvärld

Jag tror det är dags att erkänna att jag inte är som alla andra. Jodå, jag andas samma luft och jag dricker samma vatten. Men jag är annorlunda än alla dom andra som flimrar förbi runt omkring mig.

För jag lyssnar på dig och får dig att känna dig i centrum. Jag säger att jag älskar dig, och jag håller om dig när det gör ont ända in i ditt hjärta. Jag springer inte bort när du exploderar och vänder dig mot hela världen. Jag är där och tar dina andetag från de snabba hårda anfådda in-och utandningarna, tills vi når ned i vilopulsandning. Jag följer dig, och jag bryr mig om dig och de som står dig närmast. Jag vill dig väl. Jag orkar vara där när allt är fel. Jag gläds åt dina segrar och jag ser på dina brister så som jag ser på mina bästa vänner. Jag hatar dom du hatar och jag skrattar också åt dom du gläds åt. Jag följer din puls.

För jag ifrågasätter dig och får dig känna dig osäker. Jag säger att jag vill förstå och jag jag fortsätter fråga ut dig till det gör ont ända in i ditt hjärta. Jag springer runt dig tills du exploderar och jag vänder hela världen emot dig. Jag är där och tar dina andetag från de snabba hårda anfådda in- och utandningarna, tills vi når ned i vilopulsandring.  Jag följer efter dig, och jag ifrågasätter dig och de som står dig närmast. Jag vill veta allt. Jag är ihärdig och är där när allt är fel. Jag nedvärderar dina segrar och jag ser på dina brister och berättar om dem för alla våra närmsta vänner. Jag berättar hemligheter om dig för dem du hatar och jag skrattar åt dig och gläds åt dina misstag. Jag följer din puls.

Jag är din frälsare men jag äger dig. Jag tar dig upp på höjden, och jag drar dig ned i smutsen.

Förlåt...

7 kommentarer:

 1. Men gud...jag är alldeles tagen nu!! Har du skrivit detta!?

  Bland det absolut finaste jag läst, och känt!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ett Erkännande av en kärlek svår att hantera..En kärlek så stark att den gör en orolig och rädd för att vara den som förlorar..

  Min Tolkning..men det är vad jag kände...när jag läste.. ngt otroligt bra och välskivet !!

  Tack Hittade hit via Anki :)

  SvaraRadera
 3. Tack för snälla kommentarer och tack Sanna för din tolkning.

  SvaraRadera