2009-08-10

Groovy, som vi sade på min tid

[Pördig]

Då skulle man kunna säga att det är... någonting väldigt läckert liksom, det är pördigt det är liksom, det är stil, det är lite så där old english lady drinking tea in the afternoon, hon är så här väldigt pördig liksom, men en liten modernisering av den... det utrycket, det är väldigt jag. Jag är väldigt pördig. Man har koll på det man tar på sig och har en garderob eller har ett sovrum som är ett showroom (...), då är man pördig.
Klicka på Mogis video och upplev ett fenomen!!!

Och en av de absolut pördigaste sakerna med fenomenet är att medan Deepedition, Mymlan och andra sitter och rör runt i sitt te och skriver intellektuella inlägg om mobbing och rättigheten och svårigheten för unga människor att uttrycka sig så sitter samtidigt tusentals unga människor som Zarah-Lou och tycker detta är det bästa dom någonsin sett.

11 kommentarer:

 1. Det är den bästa VIDEOBLOGGEN jag någonsin sett och inte det bästa jag sett av alla klipp som finns. Ska du återge ett inlägg eller en mening någon har skrivit, kanske du ska läsa det ordentligt ;)

  Den här VB:n är en frisk och skön fläkt i bloggvärlden och dess videobloggar när 98% av alla andra videbloggar är totalt hjärndöda och humorlösa. Mogi är upplyftande och kul.

  SvaraRadera
 2. Jag funderar så mycket på varför hon sitter i en garderob och pratar in i kameran att jag inte ens hör vad hon säger.

  SvaraRadera
 3. Säger som en vän till mig: "Den sista idioten är inte född ännu".

  Det kommer att dyka upp fler i samma stil... *suck*

  SvaraRadera
 4. Zarah-Lou: Sorry, att det blev lite tokigt. OCh märkligt nog håller jag med om att videobloggen hon gör är en frisk fläkt. Och rolig. All heder till Mogi. Men fatta vad hon ligger på gränsen till att vara nördey...

  Yvonne: Ha, ha, ha, ha.

  Hosanna: Det är helt säkert att fler av denna vara kommer dyka upp, och med betydligt sämre kvalitet och innehåll...

  SvaraRadera
 5. Men herregud.
  Hon skämtar väl?
  Hoppas jag.
  Jag är helt chockad.
  Hahahahahahahahahaha!

  SvaraRadera
 6. Ting: Det är lite svårt att helt få styr på vad hon egentligen gör och om hon är gravallvarlig eller ironisk eller bara dryg

  SvaraRadera
 7. Hahahaha! Yvonne! hahaa :D

  Sen, när jag såg denna video för några dagar sen vart jag fruktansvärt störd. När jag läste hur gammal hon va tänkte jag "va? hon ser ut att vara en kedjerökare i 30 års åldern!" (förlåt, men jag tycker det)
  Sen är hon bland dom drygaste. Aldrig att jag tänker lägga ner tid på hennes skit blogg igen :) Sen den där minen hon gör på alla bilder, snälla flicka, du är mycket sötare om du låter bli. Inte denna äckliga min igen! (jag tycker hon har lite av en min som säger jag sitter och bajsar och får inte ut något")
  Usch, har nog aldrig sakt så mycket dåligt om någon. Måste vara för jag är trött och grinig.

  SvaraRadera
 8. Hahahaha... finns det något mer att säga än "Vad hände där?"

  SvaraRadera
 9. asså, vissa människor borde inte få lov att lägga upp något material över huvud taget???

  SvaraRadera
 10. haha du gjorde min kväll roligare iallafall! någonting posetivt :)

  SvaraRadera
 11. Lovisa: Snacka om att vara "skitsnygg"
  Stephanie: Ha, ha
  Anonym: Som en gammal författare sade; "jag gillar inte det du lägger upp, men jag skulle ge mitt liv för din rätt att lägga upp det"
  Katti: Osäker på om du menar Mogi eller mig. Men jag tackar på bådas våra vägnar...

  SvaraRadera