2009-10-02

Lucky Luke - Skjuter snabbare än sin egen skugga

Många blir illa till mods när dom ser hur förtyckta en del kvinnor från religiöst konservativa länder verkar vara. Kvinnor, med ansikten dolda som går några steg bakom männen. Kvinnor som inte tillåts tilltala män utanför familjen.

Men det där är en bild som i många fall inte helt stämmer. Det är en bild utåt som dessa människor pga tradition måste visa upp.

Hemmavid är det inte så stor skillnad mot hur det är hemma hos dig och mig, dvs det är kvinnans som bestämmer allt. Och det är vi män som är ängsliga för att göra fel och tänka fel.

Jag är entreprenör. Och ängslig. Så när jag läste om fejkmödomshinnan kontaktade jag direkt några investerare för den fantastiska idén jag fick:

Den förtida ejukulationsattrappen Lucky Luke

Detta är en fantastisk produkt för alla de män som på bröllopsnatten vill dölja att de haft sex tidigare. Så här ska jag marknadsföra produkten:

Slut på oron - med denna produkt kan du få tillbaka din första natt när som helst. När du ska penetrera din hustu, räcker det med att din penis nuddar din frus hud så utsöndrar produkten en vätska som liknar spermier. Kladdet kommer klägga ut över kvinnans lår, mage och lakan. Lägg till några svordomar, och ingen kommer att märka att det inte är första gången.

....

3 kommentarer:

  1. Hahah, du får såna fantastiska snilleblixtar ibland!

    SvaraRadera
  2. Jag ser en grymt stor marknad för denna produkt.

    SvaraRadera
  3. Oh vad glad jag blir att ni ser storheten i min idé. Jag hade förväntat mig respons från massmedia och politiker också, men det kommer kanske...

    SvaraRadera