2010-05-13

Hänger bara i gamla sammanhang

När jag var uppe i Stockholm sist tog jag denna bild. Jag tyckte det var lite speciellt att man på Göta Lejon, just på min födelsedag, valt att ha en Penisliveshow. Vem går på penisliveshow? Är det virkande hemmamödrar, eller unga fnittriga flickor. Är det månne en bög-grej? Eller är det en konstnärlig begivenhet som lockar Stockholms kulturelit. Någon som har peniskoll?

Och jag fick höra idag av Lill-Vivan 5 år att pappas snopp är väldigt ful. Lill-Villes snopp ser, enligt henne helt ok ut, men pappas snopp är ful. Jag frågade om det förhöll sig likadant mellan henne och fru Witsman, men nej då. Lill-Vivan tycker att mamma har en alldeles förträffligt fin snippa. Jag kunde ju inte annat än att hålla med. Lite blyg kanske, men alldeles förträfflig.

Efter att jag kontrollfrågat Lill-Ville får jag konstatera att jag är den enda i familjen med gräsligt könsorgan. Fatta vad jag hade blivit ledsen för tjugo år sedan om jag fått höra det av någon. Nu är det inte så noga. Det ska ju inte användas i några nya sammanhang ändå...

...

4 kommentarer:

 1. Ja Göta Lejon slänger sig med märkligheter.. ;)

  SvaraRadera
 2. Kontrollfrågan borde gått till fru W tycker jag - det är ju ändå hon som har bäst koll på om den lever upp till förväntningar.
  Jag är säker på att den *står* sig bra i konkurrensen.

  SvaraRadera
 3. kalbomàman2010-05-14 10:50

  Man ska inte lyssna på ungarnas kommentarer. ;D En gång spände min son ögonen i veterinären och kläckte ur sig: "Min pappa har jättetjock snopp." Jag dog lite då. Veterinären sa "jaha" och fortsatte undersöka hunden.

  SvaraRadera
 4. Ha ha kalbomaman. Bra att sonen är stolt över sin far. Här lärde han sig också att några saker fungerar att skryta om, andra inte.

  SvaraRadera