2011-10-02

Hyllad av Hylliehörare

Så glad jag blev idag. En man från ett undersökningsföretag ringde. Ville ställa några frågor ungefär sju minuter. Jag sade ja och tänkte att jag sitter ju ändå bara här med ungarna och har inget vettigt för mig så jag kan väl svara på hans frågor. Det handlade om vad jag tyckte om det nya området som byggs i Malmö; Hyllie.

När intervjun var färdig sade han: Jag heter Kent Jörgensson och jag har ringer från undersökningsföretaget Xilon. Detta har varit det mest underhållande samtal jag någonsin har haft. Jag har haft en fantastisk stund med dig. Tack för att du tog dig tid.

Jag hade också roligt. Det var en urtråkig undersökning om mina preferenser när det gäller boende i allmänhet och Hyllie i synnerhet. Jag svarade på frågorna så personligt och kreativt jag kunde. Så här lät det till exempel:

Kent: Har du haft något ärende till Hyllie center?
William: Ja
Kent: Vad var ärendet?
William: Jag skjutsade en rätt så snygg kvinna till stationen. Är den här undersökningen anonym, jag vill ju inte gärna att min fru får veta detta...

Så där höll jag på och Kent och jag kom varandra riktigt nära. Han berättade om sig själv. Han hade också tre barn. Bodde i Norrland.

Tänk vad ett telefonsamtal kan förgylla en kväll. Och tänk så patetiskt liv man lever ibland...

(För att lugna era upprörda känslor kan jag avslöja att damen ifråga var ackrediterad och helt legitim. Det var en av fru witsmans vänninnor)

3 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt att höra att han gav så omedelbar feedback och inte sparade på det till middagsbordet när han kom hem utan, på samma sätt som du förgyllde hans dag - förgyllde din med sin återkoppling! Det är så att man vill träffa honom (jaja, och dig!), haha!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du ska välja mig. Han sade något om att han hade mycket fotsvett och sånt.

  SvaraRadera
 3. En norrlänning och en William.

  Vad kan gå fel?

  SvaraRadera